26-річна пацієнтка столичного дієтолога Оксани Скиталінської важила 69 кг. Хотіла схуднути. Часто боліла голова, на роботі не могла висидіти 8 год. через утому.
— Призначила їй щодня протягом місяця їсти зародки пшениці. Приймала по дві столові ложки тричі на день перед їдою. Дві години по тому не їла, — каже лікарка. — Зародки калорійні, тому всі інші продукти мали бути нежирні. Дівчина відмовилася від ковбаси, смаженого м'яса. Перестала купувати тістечка й газовану воду. За місяць схудла на 9 кілограмів. Вага не поверталася.
Каже, головне не скинути її, а вилікувати ожиріння. Для цього виводять шлаки. Радить їсти зародки пшениці восени, коли знижується імунітет. Багаті на вітаміни, розвантажують печінку. Щодня слід додавати в салати чайну ложку.
— Що молодше зерно, то більше в ньому мінералів. Порівняно з дорослим, у зародках калію більше у три-п'ять разів, а кальцію — у півтора-два. Коли росте в землі, вітаміни поступово зникають.
Коментарі