понеділок, 18 листопада 2013 07:00

Зародки пшениці щодня кладуть у салат

26-річна пацієнтка столичного дієтолога Оксани Скиталінської важила 69 кг. Хотіла схуднути. Часто боліла голова, на роботі не могла висидіти 8 год. через утому.

— Призначила їй щодня протягом місяця їсти зародки пшениці. Приймала по дві столові ложки тричі на день перед їдою. Дві години по тому не їла, — каже лікарка. — Зародки калорійні, тому всі інші продукти мали бути нежирні. Дівчина відмовилася від ковбаси, смаженого м'яса. Перестала купувати тістечка й газовану воду. За місяць схудла на 9 кілограмів. Вага не поверталася.

Каже, головне не скинути її, а вилікувати ожиріння. Для цього виводять шлаки. Радить їсти зародки пшениці восени, коли знижується імунітет. Багаті на вітаміни, розвантажують печінку. Щодня слід додавати в салати чайну ложку.

— Що молодше зерно, то більше в ньому мінералів. Порівняно з дорослим, у зародках калію більше у три-п'ять разів, а кальцію — у півтора-два. Коли росте в землі, вітаміни поступово зникають.

Зараз ви читаєте новину «Зародки пшениці щодня кладуть у салат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути