понеділок, 10 грудня 2018 05:50

Запущений псоріаз небезпечний для життя

 

— Я використовувала різні засоби від псоріазу, але це давало тільки короткочасне полегшення, — каже 57-річна Надія Макаренко із Запоріжжя. — Нещодавно зустріла знайомого, який раніше виглядав жахливо через псоріаз. Була вражена його гарним видом. Сказав, що йому допомогли цілющі засоби травниці Тетяни Павлівни Радіонової.

Надія Макаренко також замовила трав'яний комплекс. Після місяця застосування відчула суттєве покращення.

— Якщо у вас псоріаз, то вам необхідно знати про нього якомога більше, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Хвороба проявляється на шкірі голови, колінах, ліктях, руках, ногах, геніталіях, рідше на обличчі. У кожного своя причина, за якою недуга активізується. Загострення можуть спричинити стреси, супутні захворювання та багато іншого.

Псоріаз прогресує непередбачувано. Найчастіше характеризується пекучим болем, може виникати свербіж.

— Загострення чергуються з ремісіями — поліпшенням. У здорових людей клітини шкіри оновлюються за 28 днів. За цієї хвороби нові клітини з'являються через чотири-п'ять днів. Вони накопичуються на поверхні шкіри товстим ороговілим шаром. Шкіра стає сухою і схильною до запалення. Утворюються бляшки червонуватого кольору. Псоріаз може вражати суглоби, а в запущених формах є небезпечним для життя, — говорить травниця.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує свій натуральний комплекс від псоріазу.

— До нього входить крем і "жива водичка" для зовнішнього застосування. А також збір цілющих трав і коріння для прийому всередину, який не дає псоріазу підживлення. В основі комплексу є винятково натуральні рослинні компоненти. Крем складається з комбінації цілющих трав і коріння. Він пом'якшує і очищає шкіру. "Жива водичка" ефективно доглядає за ураженими ділянками шкіри. А збір із понад 20 трав і коріння відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової залози, усуває дисбактеріоз, заспокоює нервову систему, зміцнює імунітет. Ці засоби натуральні, без побічних дій і шкоди для організму, не викликають звикання. Виконуючи мої рекомендації, поліпшення помітите на третій-четвертий день, — каже Тетяна Павлівна Радіонова.

Необхідну інформацію про геморой, простатит, герпес, демодекоз, псоріаз, грибок, гайморит, парапроктит, артроз, остео­мієліт, трофічні виразки, пролежні, целюлит, зайву вагу й інші недуги можете знайти на моєму офіційному сайті. Допоможіть собі й дуже скоро почуватиметеся набагато здоровішим і гарнішим.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна за тел.:

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Запущений псоріаз небезпечний для життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути