понеділок, 31 жовтня 2016 06:45

Від печії допомагає яблучний оцет

— Шлунок можна порівняти з тюбиком зубної пасти. Заповнений кишечник давить на нього, як рука на тюбик. Видавлюється шлункова кислота, — каже столичний ендоскопіст 37-річна Ярина Філюшко. — Печія виникає, коли частина травних соків потрапляє в стравохід. У них є соляна кислота. Шлунок від неї захищає оболонка, а в стравоході її немає. Тому кислота пече.

Травні соки можуть потрапляти в стравохід, якщо з'їли зайвого. Головне — після обіду чи вечері одразу не лягати.

— Раджу розвести 1 чайну ложку яблучного оцту в півсклянки води й пити під час їжі. Це допомагає нейтралізувати шлункову ­кислоту.

Зараз ви читаєте новину «Від печії допомагає яблучний оцет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути