Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2013 05:00

Від морквяного соку худнуть на кілограм за день

Автор: фото з сайта www.my-drinks.org
  Дієти з соками радять дотримуватися для очищення від токсинів та шлаків. Жирні страви замінюють овочами
Дієти з соками радять дотримуватися для очищення від токсинів та шлаків. Жирні страви замінюють овочами

— На стегнах і талії маю 10 зайвих кілограмів. Боюся дієт, щоб не нашкодити собі. Голодувати не можу, бо як не поїм півдня, паморочиться в голові, — говорить вінничанка 39-річна Оксана Онишків.

Дізналася про капустяну дієту, коли лікувала 10-річну доньку від застуди.

— Лікар казала, сік капусти добре зміцнює імунітет, бо має багато вітаміну С. Почала вичавлювати доньці по півсклянки, давала зранку і ввечері. Юлька видужала за три дні. Тоді вичитала в інтернеті, що з капустяним соком можна худнути. Він виводить токсини й розщеплює жир.

Пила по склянці за півгодини до їди тричі на день. Сік знижує кислотність шлунка, тому їсти не хочеться. Малі порції довше перетравлюються. За місяць Оксана Онишків скинула 6 кг.

— Сік капусти — це ще не дієта. Схуднути не вдасться, якщо водночас їсти жирні й смажені страви. Їх варто замінити фруктами і овочами. Бажано, щоб на тарілці були чотирьох кольорів, — каже столичний дієтолог Лариса Чопенко.

Овочеві соки менш калорійні за фруктові. Їх п'ють свіжовичавлені, бо швидко втрачають корисні речовини.

— Овочеві люблять не всі, зате допомагають скинути вагу найшвидше. Наприклад, на морквяному за добу можна схуднути на кілограм. Добре знижує апетит. Але його забороняють пити щодня, бо може бути гіпервітаміноз. Моя пацієнтка пила сік із моркви кожен день протягом місяця. Її обличчя обсипало червоними плямами, шкіра пожовтіла. Найкраще пити по склянці раз на два дні-три дні. Також раз на тиждень влаштовувати розвантажувальні дні. В цей час не їдять, лише п'ють сік і воду.

До склянки морквяного радить вливати пів чайної ложки олії чи вершків. З ними засвоюватиметься вітамін А, корисний для слизової шлунка, кишківника, очей. Також завдяки жиру виділятиметься жовч, виходитимуть токсини. Сік із жиром зазвичай має проносну дію. Кислі не можна пити тим, хто має гастрит чи виразку шлунка, запалений кишечник. Грейпфрутовий нейтралізує антибіотики. Корисний для всіх лише гарбузовий сік. Він загоює кишківник, відновлює печінку, покращує імунітет.

Зараз ви читаєте новину «Від морквяного соку худнуть на кілограм за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути