понеділок, 05 листопада 2012 00:45

Від кліща демодекса рятують трави

Досвідчена українська травниця Тетяна Радіонова рекомендує боротися з демодекозом комплексно.

Демодекоз — шкірне захворювання, яке викликають мікроскопічні шкірні кліщі. З'являється недуга на тлі зниження імунітету, хронічних шлунково-кишкових захворювань, порушень у роботі ендокринної системи.

— У групі ризику люди, які пережили стрес, любителі чорної кави, алкогольних напоїв і гострих страв. У цю ж категорію потрапляють підлітки, вагітні жінки та хворі, які довго приймають гормони, — каже травниця. — У боротьбі з демодекозом успішно впорається мій збір із цілющих трав і коріння для прийому всередину, а також протирання і мазь для зовнішнього застосування. Збір налагодить роботу шлунково-кишкового тракту. Без цього лікування демодекозу не буде результативним. Мазь і протирання виведуть назовні гнійну масу, нормалізують роботу сальних залоз, звузять пори, очистять шкіру і зроблять її гладкою, красивою і здоровою. Тільки комплекне і систематичне застосування цих засобів із закріпленням результату допоможуть позбутися "монстра" — кліща демодекса.

Тетяна Павлівна пропонує засоби від різних недуг, які вона готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століття. Вони нешкідливі, не містять гормонів чи антибіотиків, не спричиняють звикання. Відмінний результат — здоров'я безцінне!

Звернутися до Тетяни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «Від кліща демодекса рятують трави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути