понеділок, 16 жовтня 2017 00:20

Українці зможуть спілкуватися з американськими лікарями в реальному часі

 

В Україні можна буде отримати консультацію американського нейрохірурга в реальному часі. Цей сервіс організували спільно нейрохірурги Люк Томич із Нью Джерсі, США й Ігор Курілець із Києва. Послуга дозволяє через інтернет безкоштовно отримати первинну консультацію з приводу пухлин головного та спинного мозку.

— Пухлина головного мозку — це складне захворювання, що потребує різностороннього підходу, — каже Ігор Курілець. — Тому при аналізі кожного випадку можуть додатково залучатися наступні спеціалісти: нейрорадіолог, невролог, нейроонколог. Консультативні рекомендації людина отримає на електронну пошту за п'ять-сім днів. Також у вас є можливість записатися на очну консультацію нейрохірурга для детального обговорення лікування.

Люк Томич — випускник Массачусетського технологічного інституту, закінчив медичну школу Мічиганського університету. Протягом літа 2017 року він як волонтер провів 25 складних операцій на головному мозку. Середня тривалість кожної сягала 7–8 год., у випадках видалення складних пухлин займала понад 10–12 год.

— Для отримання консультації у Люка Томича необхідно написати нам електронного листа з темою. Прикріпити інформацію: ім'я та по-батькові пацієнта, дату народження, контактний номер телефону, місце проживання. Описати свої скарги й розповісти коротку історію хвороби. Скільки тривають симптоми, чи лікувалися якось, чи погіршується стан, на скільки швидко стає гірше?

Також слід надіслати знімки та результати МРТ головного мозку з контрастним підсиленням. Світлини можна переслати, прикріпивши їх до електронного листа, чи надіславши посилання на них у файлообміннику.

Дані надсилайте на пошту: [email protected]

Телефон для запису на очну консультацію: 0(44) 592 90 79

Консультації в Міжнародному центрі нейрохірургії проходять за живою чергою.

Центральна клініка, м. Київ, вул. Липська, 11,

тел. 0(44) 592 68 78,

м. Кременчук, лікарня "Нафтохімік", вул. Свіштовська, 3, тел. 0(99) 309 20 21,

м. Стрий, вул. Ольги Басараб, 15,

тел. 0(67) 891 00 00.

Зараз ви читаєте новину «Українці зможуть спілкуватися з американськими лікарями в реальному часі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути