пʼятниця, 20 квітня 2018 05:20

У санаторії "Карпати" лікують хвороби опорно‑рухової системи

Автор: ФОТО НАДАНЕ САНАТОРІЄМ ”КАРПАТИ”
  Санаторій ”Карпати” на Закарпатті має власне відділення для відновлення органів руху та опори. Тут ще допомагають боротися з наслідками травм
Санаторій ”Карпати” на Закарпатті має власне відділення для відновлення органів руху та опори. Тут ще допомагають боротися з наслідками травм

— Рік тому зламав ногу. Довго лежав на витяжці, був у гіпсі. Коли зняли, при ходьбі нога дуже боліла. Особливо на зміну погоди, — розповідає 37-річний Олег Симиренко з міста Славута Хмельницької області. — Лікар порадив їхати в санаторій "Карпати".

ДП "Клінічний ­санаторій "Карпати" розташований у селі Карпати Мукачівського району Закарпатської області. Тут лікують різні види склерозу, недуги опорно-рухового апарату, гіпертонічну хворобу. Звертаються люди з наслідками інсультів та інфарктів.

— Я лікувався в спеціалізованому реабілітаційному відділенні для відновлення роботи органів руху й опори. Тут ще допомагають боротися з наслідками травм. Зі мною лікував хребет хлопець після аварії, — про­довжує Олег Симиренко.

У санаторії "Карпати" діє спеціалізоване кардіореабілітаційне відділення для лікування хвороб серця. Є відділення для відновлення хворих із наслідками гострих порушень мозкового кровообігу.

— У санаторії є мінеральні води. Багато гуляв на свіжому повітрі. Приймав ванни з різними солями для зміцнення кісток. Ще прописали лікувальний масаж і гімнастику, — говорить Олег Симиренко.

Санаторій "Карпати" зручно розташований. ­Недалеко залізнична станція. Є без­кош­товні і платні екскурсії Закарпаттям. До послуг пацієнтів — перукарня, косметичний салон, пошта, магазини.

— Жив у двомісному номері із сусідом. З моєю ногою ходити далеко не міг. В оздоровниці всі будівлі розташовані близько і зручно. Зокрема, і їдальня. Годують чотири рази, їжа смачна.

Висококваліфіковані фахівці оздоровниці "Карпати" завжди готові прийти на допомогу.

Телефони:

0(3131) 5 44 33,

0(3131) 7 33 07.

E-mail:

marketing_к[email protected]

www.sanкarpaty.com

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Карпати" лікують хвороби опорно‑рухової системи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути