Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2018 05:51

У санаторій "Квітка полонини" їздять відпочивати взимку

Автор: ФОТО надане санаторієм ”Квітка полонини”
  Три різновиди унікальної мінводи видобувають зі свердловин на території санаторію
Три різновиди унікальної мінводи видобувають зі свердловин на території санаторію

— Часто з друзями їздимо на зимовий відпочинок у санаторій "Квітка полонини", що в селі Солочин Свалявського району Закарпатської області, — розповідає 40-річна Валентина Петрушкіна з Хмельницького. — Я лікую шлунок, а чоловік — спину. Мінеральні води, що є в санаторії, п'ю регулярно. Потім про проблеми зі шлунком забуваю до наступної поїздки в оздоровницю.

"Квітка полонини" ТОВ "Сузір'я" — курортне міні-містечко з сучасними інфраструктурними принадами, де створені всі умови для цікавого й повноцінного дозвілля гостей. Три різновиди унікальної за своїм складом і лікувальними властивостями мінводи — "Лужанська-4", "Лужанська-7", "Поляна квасова" видобувають безпосередньо зі свердловин на території санаторію.

— У санаторії є критий басейн із підігрівом води та джакузі. Узимку відчуваємо себе тут, як на морі. Плаваєш у теплій воді, а за вікном сніг. Ще любимо кататися на підйомнику чи лижах. На території санаторію "Квітка полонини" є прокат гірськолижного спорядження, це дуже зручно, — каже Валентина Олександрівна.

В оздоровчому закладі є все необхідне для активного дозвілля: спортивні майданчики та приміщення для гри в баскетбол, волейбол, бадмінтон, ­міні-футбол, настільний теніс, тренажерна зала, більярд, гірськолижний підйомник, льодовий каток, прокат велосипедів та іншого спортивного інвентарю. Також тут є кафе, ресторани, перукарні, салони краси.

— Увечері ми любимо розважатися. У санаторії проводять вечори відпочинку, де можна потанцювати чи поспівати.

В оздоровниці "Квітка полонини" також діє ексклюзивний історико- краєзнавчий музей "Лужанська долина". Там представлені унікальні експонати з історії регіону, зібрані місцевими ентузіастами. А книжки з бібліо­теки санаторію можна читати довгими зимовими вечорами.

Дізнатися детальну інформацію можна за телефонами: (03133) 3 23 16, 3 23 39,

моб. (050) 963 06 95.

Зараз ви читаєте новину «У санаторій "Квітка полонини" їздять відпочивати взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути