понеділок, 11 листопада 2019 00:20

Трав'яні цілющі засоби надійно позбавлять геморою

Автор: ФОТО НАДАНE Tетяною РАДІОНОВОЮ
  На основі цілющих трав і коренів Тетяна Павлівна Радіоно­ва виготовляє комплекс від геморою
На основі цілющих трав і коренів Тетяна Павлівна Радіоно­ва виготовляє комплекс від геморою

— Мучився колітом багато років. Не пам'ятаю, чи жив колись без закрепів, — говорить 60-річний Юрій Муха з Глухова Сумської області. — Як наслідок — заробив геморой. Болі були жахливі. Коли почалися кровотечі, став шукати допомогу.

При геморої розширюються вени прямої кишки й утворюються гемороїдальні вузли. Багато людей живуть із гемороєм, терплячи біль і незручності.

— Нерегулярні випорожнення, часті закрепи чи поноси повинні насторожити, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Дискомфорт, біль у задньому проході, свербіж і випадан­ня гемороїдальних вузлів — усе це ознаки геморою. Він не дає жити повноцінно. Сама ця проб­лема не розсмокчеться, а з часом тільки посилюватиметься. Що раніше розпочнете боротьбу з недугою, то краще для вас.

На основі цілющих трав і коренів Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє комплекс від геморою.

— Мій трав'яний комплекс складається з мазі для зовнішнього застосування та еліксиру для прийому всередину. Вони швидко і надійно допоможуть позбутися геморою. Якщо недуга спровокована закрепами, додатково рекомендую мій збір із трав і коріння від коліту. Він має послаблюваль­ний ефект і налагоджує роботу кишківника. Після першого застосування відчуєте покращення.

Комплекс виготовлений із натуральних компонентів, не має побічних дій.

— Із моїми цілющими засобами вам не доведеться приймати антибіотики і гормональні ліки, які "одне лікують, а інше травмують". Уникнете операції. Сама природа поспішає на допомогу у вигляді моїх трав'яних засобів. Тож не нехтуйте можливістю жити без геморою, — каже Тетяна Павлівна Радіонова.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічніми виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зай­вою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97,

0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трав'яні цілющі засоби надійно позбавлять геморою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути