понеділок, 19 березня 2018 06:06

"Трави побороли простатит і повернули чоловічу силу"

  Тетяна Павлівна Радіо­нова пропонує засоби від різних недуг за старовинними рецептами сімейної династії травників
Тетяна Павлівна Радіо­нова пропонує засоби від різних недуг за старовинними рецептами сімейної династії травників

— Довго мучили простатит і аденома. Думав, саме пройде. Почалися проблеми з дружиною в ліжку. Застосовував різні методи. Але нічого не допомагало, — каже Петро Меркулов, 43 роки, з Херсона.

— Друг порадив книжку травниці Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм", — продовжує. — Дізнався з неї багато корисного і замовив трав'яні засоби. За допомогою цілющих трав поборов простатит і стримав аденому. Почав нормально ходити в туалет, повернулася чоловіча сила.

— Не минає дня, щоб до мене не звернувся хоча б один чоловік із простатитом, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Запалення передміхурової залози — найпоширеніша, складна і часом виснажлива недуга серед чоловіків. Проявляється хвилями. Періодичні загострення змінюються спадами, під час яких простатит не проявляється. Тому багато чоловіків нічого не роблять. Це не вихід. Зверніть увагу на симптоми. Буває, вночі доводиться мочитися багато разів. Негайно ­прийміть міри, бо далі будуть дошкуляти болі в попереку, паху, яєчках, унизу живота, з'явиться кров у сечі.

До простатиту може приєднатися аденома простати. Це не злоякісна пухлина, не дає метастазів. Але вона посилює всі прояви простатиту. Дотримуйтеся дієти. Вживайте молочнокислі продукти, рослинну їжу. Слідкуйте за роботою кишківника. Гуляйте пішки — це самомасаж простати.

Від простатиту й аденоми я виготовляю цілющий бальзам на травах і коренях для прийому всередину і крем. Його вводять на ніч у задній прохід. При застосуванні моїх засобів і правильному виконанні рекомендацій, ви почуватиметеся здоровим. Часто хронічний простатит провокує втрату ерекції. Мій "Еліксир молодості для чоловіків" сприяє відновленню й посиленню чоловічої функції. Всі мої засоби — натуральні, не мають побічних дій, не викликають алергії.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу, замовити її засоби, а також книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Трави побороли простатит і повернули чоловічу силу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути