четвер, 16 вересня 2021 05:05

"Травами пів села поставила на ноги"

Автор: фото надала Тетяна РАДІОНОВА
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Після пологів постійно запалювався геморой. Мучилася з ним, доки однокласниця не порадила засоби, які їй колись допомогли. Цей трав'яний комплекс — диво якесь. Вже не вірила, що мене щось врятує. Але він швидко подолав недугу, — каже 38-річна Ірина Мельник із села Велика Знам'янка Васильківського району Запорізької області.

Засоби від геморою замовила у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Містять цілющі трави й коріння. Мають м'яку дію, не викликають побічних ефектів.

— Як зустрілася з однокласницею, щоб подякувати за пораду, була вражена її виглядом. Ні зморщок, ні мішків під очима. Виявляється, вона користується тільки натуральними кремами, які виготовляє Тетяна Павлівна Радіонова. Я також їх замовила. Результат приголомшив. За місяць шкіра покращилася, зникла сухість, а зморшки розгладилися.

Екокрем для обличчя з вітаміном Е живить шкіру й утримує водно-жировий баланс. Розгладжує зморшки, стримує старіння. Крем з вітаміном А усуває мішки під очима, містить речовини для поліпшення зору. Крем з бджолиним маточним молочком запобігає появі зморщок на шиї. Звузити пори обличчя, усунути пігментні плями й купероз допомагає лимонне молочко. Усі ці екозасоби в комплексі мають ліфтинговий ефект — підтягують шкіру, відновлюють її пружність й омолоджують.

— Мені засоби допомогли, тому вирішила замовити для батька натуральний комплекс від простатиту й аденоми. Бо мучився кілька років. Ночі не спав через часті позиви в туалет. П'є бальзам і користується маззю. Йде на поправку. А сусідський дід Павло татові хвалився, що мазі Тетяни Павлівни врятували його після опіків, коли перевернув чавун з окропом на ногу. І доньці колеги засоби Тетяни Павлівни допомогли від демодекозу. Ось так вона своїми травами пів села на ноги поставила, — каже Ірина Мельник.

Тетяна Павлівна Радіонова відправляє замовлення поштою по всій ­Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97 — вайбер, 0(66) 044 08 98, 0(93) 011 79 92

Інстаграм

tetiana_pavlovna_radionova

Зараз ви читаєте новину «"Травами пів села поставила на ноги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути