вівторок, 28 лютого 2012 06:00

Швидкість одужання на 90 відсотків залежить від правильності поставленого діагнозу

Автор: з архіву консультаційно-оздоровчого центру ”Цілитель”
  У консультаційно-оздоровчому центрі ”Цілитель”проводять безкоштовні лекції про відновлення організму та здоровий спосіб життя
У консультаційно-оздоровчому центрі ”Цілитель”проводять безкоштовні лекції про відновлення організму та здоровий спосіб життя

Банальне питання: що в житті найважливіше? Хтось не вагаючись відповість — сім'я, інші скажуть — гроші та матеріальне забезпечення, для когось важлива турбота близьких, стабільність у країні, та кожен погодиться, що здоров'я — всьому голова. Адже, хворіючи, ми втрачаємо інтерес до життя, світ стає немилий. Людина ладна на все, аби якомога швидше одужати та повернутися до звичного ритму життя.

80% хвороб, з якими звертаються в медичні заклади, хронічні, за статистикою. Про причину таких невтішних показників ми поцікавилися у головного лікаря Консультаційно-оздоровчого центру "Цілитель" Ігоря Ростиславовича.

Основним методом лікування у сучасній медицині є прийом лікарських препаратів. Ліки — це результат точно вивіреного наукового пошуку, досліджень, досвіду. Та незважаючи на всі позитивні сторони медикаментозної терапії, вона має побічні ефекти. Починаючи від токсичності деяких медикаментів, їх несприйняття, алергічних реакцій і закінчуючи індивідуальною нечутливістю деяких людей до певних антибіотиків. Усе це в комплексі зменшує шанси оздоровитися та робить хворобу хронічною.

Ми використовуємо абсолютно інноваційні підходи, нові методики відновлення організму та підвищення імунітету. Окрім оздоровчих заходів, практикуємо також інформаційні безкоштовні лекції, де ви зможете дізнатися більше про відновлення організму і здоровий спосіб життя.

Ще одним секретом подолання тяжких, хронічних захворювань є комплексна діагностика, як кажуть, швидкість одужання на 90% залежить від правильності поставленого діагнозу.

Одні й ті самі хвороби можуть проявлятися по-різному, це залежить від особливостей організму. Не завжди можна визначити першопричину таких захворювань, як хронічний тонзиліт. І нерідко таки пов'язаний він з хворими нирками. А буває і навпаки, той же періодонтит, гнійне запалення кореневої системи зубів, може викликати захворювання нирок. Словом, будь-яка, навіть давно забута інфекція в організмі в якийсь момент може спровокувати запалення нирок.

Консультаційно-оздоровчий центр "Цілитель" оздоровив багатьох людей. Сучасне обладнання, інноваційний підхід, професіоналізм лікарів — ось секрет успіху правильної діагностики та дієвого оздоровлення. Не відкладайте хворобу на потім, адже від здоров'я залежать дев'ять десятих нашого щастя!

Адреса: м. Львів, пл. Петрушевича, 3, оф. 308.

Тел: 0(32) 253 08 80, 0(97) 975 28 84.

Зараз ви читаєте новину «Швидкість одужання на 90 відсотків залежить від правильності поставленого діагнозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути