четвер, 27 лютого 2020 05:26

Суглоби відновлюють уколами плазми

Автор: ФОТО З САЙТА С УЗИ_NEWSVL.RU
  Під ультразвуковим контролем лікар вводить плазму в уражений суглоб
Під ультразвуковим контролем лікар вводить плазму в уражений суглоб

— Час від часу боліли коліна. Терпіла, але ставало гірше, — говорить 58-річна Ірина Панчук із райцентру Карлівка на Полтавщині. — Лікарі діагностували артроз. Приймала таблетки, втирала мазі. Допомагало ненадовго. Біль знову повертався. За порадою доньки звернулася у клініку "Ортомед Просперітас". Там призначили процедуру ортоплазми. Пройшла курс і коліна перестали боліти.

— Ортоплазма — сучасний дієвий метод лікування патологій опорно-рухового апарату. Її застосовують при артрозах, артритах, подагрі, остеохондрозі, переломах і міжхребцевих грижах, — говорить Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві. — Процедура також ефективна при періартритах, уповільненому зрощенні кісток після переломів, пошкодженнях зв'язок і м'язів.

Із вени пацієнта беруть кров. Її пропускають через центрифугу й виділяють плазму, збагачену тромбоцитами.

— На проблемну ділянку наводимо ультразвуковий сканер. Він показує на моніторі, що всередині суглоба. Уколом вводимо плазму в уражену ділянку, — продовжує. — Тромбоцити містять фактори росту, що відновлюють пошкоджені тканини. Вони запускають природну регенерацію м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Виліковуємо організм із мінімальним медичним втручанням, без сторонніх хімічних речовин.

Ортоплазму дозволяють людям із 16 років. Вона цілком безпечна. Інструменти використовують одноразові, стерильні. Після роботи їх утилізують.

— Процедура не має побічних ефектів, не спричиняє алергій. Одразу після проведення ортоплазми людина повертається до звичного способу життя, — додає Сергій Володимирович. — Курс лікування становить три-п'ять сеансів.

У центрі працюють лікарі вищої категорії з великим досвідом роботи. Невропатолог приймає пацієнтів з остеохондрозом, судинними захворюваннями головного мозку, запамороченням, головним болем, хворобою Паркінсона. У кабінеті ортопеда-травматолога пропонують лікування деформуючих остеоартрозів колінних і кульшових суглобів.

У клініці проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися на сайті:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Суглоби відновлюють уколами плазми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути