Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2019 05:30

Спину в оздоровниці "Дніпро-Бескид" лікують спеціальним курсом

Автор: ФОТО НАДАНE санаторієм ”Дніпро-Бескид”
  В оздоровниці ”Дніпро- Бескид” проводять понад 150 різних обстежень і лікувальних ­процедур
В оздоровниці ”Дніпро- Бескид” проводять понад 150 різних обстежень і лікувальних ­процедур

— Давно мала проблеми зі спиною, багато років працювала бухгалтером — розповідає 50-річна Світлана Старошинська зі Львова. — Робота сидяча, болі в спині ставали частішими. Терпіти вже несила. Лікар порадив їхати у санаторій "Дніпро-Бескид".

Санаторно-готельний комплекс "Дніпро-Бескид" розташований у Трускавці на ­Львівщині. Комплекс складається із санаторію "Дніпро" і готелю "Бескид". Роботу розпочав 1977 року. В оздоровниці лікують захворювання шлунково-кишкового тракту, сечостатевої і жовчовивідної систем, цукровий діабет та хвороби опорно-рухового апарату. Фахівці розробляють систему лікування індивідуально для кожного пацієнта.

— Персонал уважний і привітний. На консультації лікар вивчив мою проблему, розпитав докладно про минуле лікування і як я себе почуваю. Направив на точнішу діагностику. Потім призначив лікування.

У санаторії "Дніпро-Бескид" є спеціальний курс "Здоровий хребет", що розробили фахівці оздоровниці. Містить систему процедур.

— Після діагностики і призначення лікування почала ходити на процедури. Приймала ванни з різноманітними травами, робили масаж спини. Після нього відчувала себе, ніби помолодшала років на 20 і спина ніколи не турбувала. А ще займалася скандинавською ходьбою і пила мінеральні води за призначенням.

Оздоровницею керує Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор Олександр Іванович Чебаненко від початку її заснування.

— Маємо таке обладнання, що важко ще десь знайти, — розповідає. — Наприклад, комплекс "Атланта-2" для підводного витягування і гідромасажу хребта із вбудованим механізмом підйому ­пацієнта. Використовуємо у разі протрузії, грижі міжхребцевих дисків, різних формах остеохондрозу ­попереково-крижового відділів хребта, статики, динамічного порушення обсягу рухів. Маємо бельгійський апарат ударно-хвильової терапії Gymna Shock Master 500, щоб лікувати дегенеративно-дистрофічні запальні захворювання опорно-рухового апарату, остеоартроз, п'яткову шпору, епікондиліт, наслідки травм запальних процесів у м'язах, зв'язках і сухожиллях, м'язеві контрактури, стан після перелому. Всього проводимо понад 150 різних обстежень і лікувальних процедур.

У будівлі санаторію є спальний і ­лікувально- ­діагностичний корпуси, їдальня, бар, кіноконцертний зал, аптека, бібліотека, басейн і сауна, тренажерний зал. Також унікальний, що не має аналогів в Україні, безконтактний бювет мінеральних вод Трускавця.

— Дуже зручно, що все в одній будівлі. І до бювета не треба йти в центр міста, він є в оздоровниці. Хоча і до центру, і до вокзалу зовсім недалеко, лише кілька сотень метрів, — каже Світлана Іванівна.

Біля корпусів "Дніпро-Бескид" розташовані платні стоянки з охороною, у холах є бездротовий інтернет. Урізноманітнити час відпочинку і лікування допоможуть історико-краєзнавчі й розважальні екскурсії в кращі куточки України, екскурсії по курорту Трускавець і тури до Європи.

— Люблю подорожувати, але через спину далеко їхати не наважуюсь. Тому обрала екскурсію до сусіднього Дрогобича. Була вражена, бо не знала про це місто зовсім нічого. А в нього, виявляється, дуже захоплива історія і надзвичайна архітектура.

Нещодавно під керівництвом Олександра Чабаненка відкрили нове унікальне джерело "­Нафтусі".

Гості й пацієнти готелю-санаторію "Дніпро- ­Бескид" першими зможуть спробувати нову мінеральну воду з більш корисними властивостями. Науковці ведуть пошук й інших цілющих джерел.

— Це просто чудово, що спеціалісти продовжують свою справу — каже жінка. — В оздоровниці є багато процедур, із допомогою яких лікують різні хвороби. Крім того, тут дбають про зручність для гостей. Є бар, дієтична їдальня, магазин, аптека, банкомат, сауна з басейном, косметичні салони і перукарня.

Санаторій запрошує на лікування і відпочинок як дорослих, так і батьків з дітьми. Сезон відпочинку триває тут цілий рік.

— Для дітей Трускавець — це справжній рай. Тут є дельфінарій, у якому можна подивитися шоу і по­плавати з дельфінами, зробити фото. Недалеко від міста розташований зоопарк, у якому також буде цікаво дітям і дорослим. Усі, хто був у санаторії з малечею, поверталися задоволені й щасливі.

Зараз ви читаєте новину «Спину в оздоровниці "Дніпро-Бескид" лікують спеціальним курсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути