середа, 27 червня 2012 06:45

Щоб шкіра стала свіжою без демодекозу

Травниця Тетяна Радіонова рекомендує лікувати демодекоз із середини та зовнішньо.

— Володимир Маяковський казав: "Немає на світі прекрасніше одежі, ніж бронза м'язів і свіжість шкіри". Та яка там свіжість шкіри, якщо в тебе демодекоз — підшкірний кліщ обличчя, — каже Тетяна Павлівна. Вона запевняє, що вилікуватися допоможе тільки старанність і ретельне виконання рекомендацій із харчування та особистої гігієни. Демодекоз може бути переможений за допомогою доступних народних засобів.

— Боротьба з демодексом включає в себе дві однаково важливі складові: відновлення захисних сил шкіри і всього організму і придушення діяльності кліща. Для вирішення першого завдання необхідно нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту та інших органів і систем, а також зміцнити імунітет. Із цим успішно впорається мій збір із цілющих трав і коріння для прийому всередину. Друге завдання передбачає догляд за шкірою. Для цього я виготовляю протирку і мазь для зовнішнього застосування. Вони виведуть назовні гнійну масу, заживлять мікрорани, нормалізують роботу сальних залоз, звузять пори, очистять шкіру і зроблять її гладкою, красивою і здоровою, — зазначає Тетяна Павлівна. Вона впевнена: тільки комплексне і системне лікуванням із закріпленням результату допоможе позбутися "невиліковного" демодекозу. Її натуральний комплекс від цієї недуги не має побічних дій, не приносить шкоди організму, не викликає звикання. Він допоможе в боротьбі з демодексом без антибіотиків і гормональних препаратів.

Демодекоз, гайморит, бронхіт, грибок, трофічні виразки, псоріаз, простатит — Тетяна Радіонова позбавить вас від цих та інших недуг за старовинними рецептами династії травників. Ця рецептура перевірена понад століттям. Вона є нешкідливою, дає відмінний результат.

— У 50 років раптом з'явився демодекоз. Усе обличчя було в прищах, а ніс синій. Ходити в люди було стидно. Слава Богу, знайшов вихід завдяки вашій газеті. Допомогла травниця Тетяна Павлівна. Її засоби справді чудодійні. Сподіваюся, що позбувся тієї гидоти на обличчі назавжди, — пише читач М. А. Зорькін із Криму.

Звернутися до Тетяни Радіонової за допомогою можна за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «Щоб шкіра стала свіжою без демодекозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути