Ексклюзиви
неділя, 22 липня 2012 05:00

Слухові апарати вже мають сенсорне управління

Автор: фото з архіву компанії ”Беттертон”
  Більшість слухових апаратів працює автоматично. Налаштовуються відповідно до індивідуальних потреб користувача
Більшість слухових апаратів працює автоматично. Налаштовуються відповідно до індивідуальних потреб користувача

— Попит на слухові апарати в десятки разів перевищує їх пропозицію, тому що сьогодні порушеннями слуху страждають більше мільярда людей у всьому світі, — розповідає заступник директора київської компанії "Беттертон" Анатолій Палей. — Реальна потреба українського ринку в цих пристроях — понад 300 тисяч виробів на рік, нині ж річний обіг — не перевищує 40 тисяч.

Причинами зниження або втрати слуху можуть бути спадковість, високий рівень шуму, ускладнення від перенесених захворювань, вікові зміни, професійні особливості роботи. Проте сучасні технології дають змогу компенсувати втрату слуху і при цьому забезпечити пацієнту комфорт при використанні слухових апаратів.

— Досі існує безліч непорозумінь, що стосуються застосування слухових апаратів. Дехто думає, що вони великі й незручні, занадто помітні, безперервно свистять, їх важко використовувати й обслуговувати. На щастя, це все не так. Найменші слухові апарати, які ми пропонуємо, не більші за кавове зерно. Вирішена і проблема їх свисту. Більшість таких приладів працює автоматично, без регулювання, і настроюються відповідно до індивідуальних потреб користувача, — пояснює Анатолій Палей.

Компанія "Беттертон" представляє в Україні інтереси американської корпорації "Старкі хірінґ технолоджіс" — одного зі світових лідерів слухової індустрії з понад 40-річним досвідом роботи в цій галузі.

— Виробами від "Старкі хірінґ технолоджіс" користувалися екс-президенти США Рональд Рейґан і Білл Клінтон, а також інші відомі люди, — відзначає заступник директора компанії. — Корпорація сьогодні має понад 3500 працівників, дистриб'юторів у 115 країнах. Кожен десятий слуховий апарат у світі вироблений у корпорації "Старкі хірінґ технолоджіс".

Компанія "Беттертон" надає безкоштовні консультації та проводить діагностику слуху, виконує індивідуальний підбір і продаж слухових апаратів, забезпечуючи персональний підхід до кожного клієнта. Також вона виготовляє внутрішньовушні та внутрішньоканальні апарати та індивідуальні вкладки, пропонує аудіометричне обладнання.

— У нас можна придбати слухові апарати найсучаснішого рівня. Вони дають змогу відчувати більшу чіткість, покращену мовну розбірливість, а також високу якість звуку.

Апарати "Ес серіс ай-Кью" використовують технологію "Свіптм" — сенсорне управління слуховим апаратом за допомогою дотику пальця, на фоні якого решта завушних слухових апаратів виглядають просто застарілими. Новаторська сенсорна панель управління слуховим апаратом замінює громіздкі кнопки. Пацієнти можуть змінити гучність і налаштування пам'яті простим рухом чи дотиком пальця. Завдяки цим виробам передові технології доступні ширшому колу осіб із порушеннями слуху в Україні.

Із питань придбання слухових апаратів звертатися за адресою: м. Київ, вул. Чистяківська, 2а, офіс 16, перший поверх. Тел.: 0(44) 222 88 07,

0(50) 447 27 47, 0(96) 634 48 48.

www.bettertone.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Слухові апарати вже мають сенсорне управління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути