понеділок, 26 березня 2018 07:10

Насіння льону очищує організм

— Весна — ідеальна пора, щоб братися за очищення організму. Тоді добре "злітає" все, що людина запасла за зиму. Узимку вітамінів мало, люди їдять важку їжу. Через забитий кишечник почуваються стомленими й роздратованими, — каже столичний гастроентеролог Марина Пишнюк, 35 років.

Радить починати очищення з насіння льону, яке виводить токсини й нормалізує травлення. Потрібно з'їдати його 1 ст. л. натщесерце вранці. Розжувати кілька хвилин і запити склянкою теплої води. Через півгодини можна снідати.

— Забудьте про клізму як метод очищення. Після неї важко відновити мікрофлору організму. Вона прочищає прохід кишечника, залишаючи шлаки на його стінках. Дієвіше пити висівки. Вони бувають різними. Починайте з вівсяних — мають нейтральний смак.

Перед прийомом їжі потрібно з'їсти 2 ст. л. висівок і запити склянкою води. Їх ще можна змішувати з кефіром чи йогуртом.

— Від води висівки розбухають і заповнюють кишечник. Потім виводять шлаки назовні.

На добу можна вживати не більше 6 ст. л. висівок. Курс очищення ними триває місяць. Проводять його раз у півроку.

— Клітковина з ­висівок є природним адсорбентом. М'яко очищує організм від ­залишків гниючої їжі. Людина, яка споживає їх, не відчуває дискомфорту, що буває від послаблюючих ­таблеток.

Зараз ви читаєте новину «Насіння льону очищує організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути