Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2018 05:30

Секс після 50 років покращує самопочуття

— Останні два роки безуспішно лікувався від простатиту, — розповідає киянин 51-річний Анатолій Стернюк. — Чотири роки тому розлучився з дружиною. Відтоді не мав стосунків із жінками. Утратив надію змінити ситуацію на краще. Друг переконав спробувати фітопрепарат Ярсагумба. Запевняв, що раніше приймав і йому допомогло. І я вирішив спробувати, хоча довго вагався. Тепер знову живу повноцінним сексуальним життям, знайшов жінку на дев'ять років молодшу.

У чоловіків після 40 років виникають проблеми з потенцією. Постійний стрес, перевтома та нерегулярний секс — причина послаблення чоловічої сили. Чоловіки часто соромляться визнати проблеми, чим погіршують ситуацію.

— Засіб Ярсагумба — дієвий та простий у застосуванні, — каже Сергій Міняйло, директор компанії "Активне життя". — Підвищує сексуальну активність, покращує ерекцію, допомагає продовжити статевий акт і відновити потенцію. Капсула починає діяти за годину після прийому, ефект триває від трьох до п'яти днів.

Чоловіки використовують цей препарат для відновлення потенції та лібідо. У його складі — рослинні екстракти. Це потужний засіб для підвищення потенції й нормалізації рівня тестостерону.

Ярсагумба не містить хімічних сполук, ефективний у будь-якому віці. Рекомендований при послабленні сексуального потягу, безплідді, низькому рівні тестостерону.

Консультація спеціаліста безкоштовна. Звертайтеся за телефонами:

0(67) 349 55 62, 0(66) 596 89 69,

0(63) 800 28 66

Відправляємо по всій Україні "Новою поштою", Укрпоштою та "Інтайм".

Не є лікарським засобом. Висновок ДСЕЕ №05.03.02–03/442 від 10.01.2013.

Зараз ви читаєте новину «Секс після 50 років покращує самопочуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути