понеділок, 22 квітня 2019 06:30

Санаторій "Трембіта" пропонує якісне лікування і незабутні розваги

Автор: ФОТО надане санаторієм ”Трембіта”
  На території санаторію ”Трембіта” є відкритий басейн, альтанки, мангал, сауна, ресторан
На території санаторію ”Трембіта” є відкритий басейн, альтанки, мангал, сауна, ресторан

Санаторій "Трембіта" в селі Велятино Хустського району Закарпатської області приймає пацієнтів весь рік. Навесні тут особливо гарно і тепло, довкола все цвіте. Чисте повітря та гірські пейзажі позитивно впливають на організм і нервову систему людини.

— Я називаю Трембіту "олл інклюзів", — каже Валентина Євтушок із села Дроздовичі Старосамбірського району Львівської області. — Тут є все, що треба для відпочинку та лікування. Можна в термальних водах покупатися, курс лікування пройти, водички мінеральної попити, на екскурсію поїхати. У вільний час є багато розваг для дітей і дорослих.

В оздоровниці лікують органи дихання, опорно-рухового апарату, порушення обміну речовин, захворювання органів шлунково-кишко­вого тракту. Детальніше дізнати про санаторій можна на сайті

www.sanato­rii-zakarpattia.com/ua/trembita/

— Поїхала в Трембіту, бо лікарі виявили порушення обміну речовин. Через це поправилася, підскочив тиск. У санаторії призначили грязелікування, мінеральну воду і ванни. Окрім того, тут клімат добре впливає на організм і одразу почуваєшся краще, — каже Валентина Євтушок.

Для проживання в оздоровниці є три корпуси і 30 номерів, що мають різний рівень комфорту. Можна обрати люкс, економ, стандарт і напівлюкс. У кожному номері є душова кабіна, телевізор, чайник, холодильник.

— Ми з чоловіком їздили в Трембіту влітку. Жили в стандарті. Умови сподобалися і ціна невисока. Також тут добре годують. У мене була спеціальна дієта. А чоловік їв те, що хотів. Зручно, що влітку можна готувати самим на свіжому повітрі. Тут є альтанки з мангалами. Чоловіку сподобалося ловити рибу в ставку. Завжди був хороший улов. Потім готували рибу на мангалі.

Оздоровчий комплекс пропонує різноманітне меню, починаючи від традиційної української та закінчуючи колоритною закарпатською кухнею. Вона поєднує елементи угорської, румунської, словацької, чеської, німецької і місцевої кухні. У санаторії можна безкоштовно грати в настільний теніс або більярд.

Санаторій "Трембіта" розташований поблизу видатних місць Закарпаття. Тому відпочивальники можуть поїхати на екскурсію. Неподалік є Долина нарцисів і страусина ферма, туристичне селище Шаяни, оленяча ферма в місті Хуст, село Іза, де можна придбати вироби з лози.

На території "Трембіти" також є окремий комплекс "Лісова казка". Оселитися можна в центральному корпусі чи в дерев'яних котеджах із каміном.

Закарпатська обл., Хустський р‑н, село Велятино, ­оздоровчий комплекс "Трембіта". Детальна інформація за тел. 0(96) 934 17 42

Зараз ви читаєте новину «Санаторій "Трембіта" пропонує якісне лікування і незабутні розваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути