пʼятниця, 28 січня 2011 06:00

Рідна земля.

Чого хочуть від нас хворі люди? Щоб ми допомогли їм стати здоровими. Головне — це позитивний результат. І якщо він є — прекрасно. А якщо цей метод безболісний і не має побічних негативних наслідків — це наближення до істини. Якщо позитивний, ненасильницький вплив на організм по відродженню втрачених функцій має комплексний характер і відновлює в повному обсязі функціональну гармонію всього організму — це істина. Це найкраща, єдино прийнятна технологія повернення людині здоров'я.

Цим вимогам відповідає методика "Самозахист організму" при заняттях на пристрої "Кипарис" для профілактики і лікування захворювань хребта.

А чи відповідає цим вимогам хоча б одна із сучасних методик, які застосовуються в медичній практиці як у нас, так і за кордоном? ЧИ Є ВОНИ ДОВЕРШЕНИМИ? Ні. Ці методики носять насильницький характер, локальне втручання в організм.

Саме тому я вітаю будь-яку мислячу людину, яка запропонує прогресивнішу, ефективнішу і безпечнішу технологію-методику, бо це в першу чергу, буде слугувати нашим людям, які в багатьох випадках зневірилися в можливостях ортодоксальної медицини. І як це часто буває в центрі "Кипарис", перша фраза замість "добрий день" звучить із болем і відчаєм "ви моя остання надія".

І хоча в центрі "Кипарис" надії виправдовуються, і це без застосування мануальної терапії, без медикаментів і хірургії навіть при міжхребцевих грижах, мені боляче це чути. Боляче і за рівень можливостей нашої медицини, і за людей із хворобами хребта, бо то в них уже не життя, а існування.

Я створив унікальну, як на сьогодні, технологію "Самозахист організму" і не менш унікальний пристрій для профілактики та лікування захворювань хребта "Кипарис", котрим немає аналогів у світі. Патент на винахід №82976 від 26.04.2008, свідоцтво про державну реєстрацію №9952/2010. То чому не можуть досягти такого рівня здобутків у створенні ноотехнологій інші? Можуть.

Отже, запрошую всіх, у кого є захворювання хребта, до центру "Кипарис". Або в інший заклад, котрий виправдає ваші сподівання. У будь-якому випадку, у разі досягнення успіху, незалежно в якому закладі, я буду радіти з вами, уже здоровими людьми. Низький уклін вам, мої співвітчизники.

І не шукайте дива за кордоном. У нас є те, чого там немає. Повірте мені, ми не дурніші за них.

Наша адреса: м. Київ, вул. Попудренка, 22/14, центр "Кипарис". Тел. 0(44) 292 92 51.

e-mail: [email protected].

Сайт: kiparis.in.ua

З повагою Володимир Пекур,

академік МАТН, керівник центру "Кипарис"

Зараз ви читаєте новину «Рідна земля.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути