пʼятниця, 08 квітня 2011 04:15

П'явками лікують безпліддя

Автор: фото з сайта www.gazeta.aif.ru
  Слина п’явки містить понад сотню корисних речовин — це ферменти, гормони, вітаміни. Вони оздоровлюють і омолоджують організм
Слина п’явки містить понад сотню корисних речовин — це ферменти, гормони, вітаміни. Вони оздоровлюють і омолоджують організм

У киянки 37-річної Алевтини Боженко виявили фіброміому матки. Лікар порадила не робити операції, а спробувати полікуватися п'явками.

— Мені сказали, що їх запускають у піхву і кладуть на поперек. Трохи страшно, процедура, певно, неприємна.

Столичний гірудотерапевт Марія Зубрицька, 30 років, називає п'явок "аптекою в одному флаконі". Каже, це ліки без побічної дії. Метод застосовують понад три тисячі років.

— Хоч п'явки офіційно визнані ліками і занесені у фармакологію, завжди пам'ятаю, що вони живі. Часто капризують — відмовляються присмоктуватися до брудної чи смердючої шкіри. П'явка, як дитина, пітніє, коли смокче кров, або засинає, якщо їй тепло і спокійно. Відчуває настрій людини. Не кусатиме п'яного, прокуреного. Не виносить неприродних запахів. Пацієнтам краще не бризкатися парфумами.

Медичних п'явок розводять на біофабриках. Їх замовляють у клініки, аптеки. Гірудотерапію застосовують лікарі та цілителі.

— П'явок зі ставків називаються кінськими. Вони не лікують. Цінні лише медичні — це три види із 400 у природі. Вони мають апетит раз на два роки. Тоді їх і використовують — один раз, як шприц.

Слина тварини містить понад сотню корисних речовин — це ферменти, гормони, вітаміни. Вони оздоровлюють і омолоджують організм. Завдяки гірудину не згортається кров. Щоб насититися, п'явка витрачає від 15 хв. до 2 год. Тоді відпадає. Після укусу з рани добу може бігти лімфа.

— П'явки лікують майже все. Завдяки оргелазі, що є у їхній слині, у людини утворюються нові судини. До мене приходять найчастіше пацієнти із гіпертонією, варикозом, остеохондрозом, порушенням мозкового кровообігу. Ставлю п'явок на енергетично хворі точки. Якщо помилилася, п'явка не смоктатиме. У східній медицині на ці місця ставлять голки, тиснуть під час масажу. Полегшення й навіть ейфорію пацієнти відчувають уже після першого сеансу.

Курс лікування триває сім–десять сеансів.

— П'явки виділяють дуже сильний природній антибіотик. Коли в живіт черва вводили тифозну паличку, вона гинула. Лікування добре підвищує імунітет.

Лікарі прикладають п'явок на живіт, спину, груди, поперек. Не торкаються судин при варикозі. Як виняток, кровососів застосовують до гемороїдальних шишок. Також гінекологи запускають п'явок жінкам у лоно. Лікування протипоказане людям із низьким гемоглобіном. Слина п'явки може стимулювати ріст ракових клітин. Не радять лікуватися жінкам за два дні та під час місячних. У цей час погано згортається кров.

— Найприємніше допомагати молодим жінкам. 25-річній пацієнтці призначили операцію на маткових трубах. У них були спайки, тому не могла мати дітей. Дівчина боялася лягати під ніж, зволікала з операцією. Зважилася на п'явок як на останню надію. Через півроку подзвонила і сказала, що вагітна. Пообіцяла назвати дочку на мою честь.

Зараз ви читаєте новину «П'явками лікують безпліддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути