Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2018 05:20

Простатит у чоловіків провокує безпліддя в їх жінок

  Травниця Тетяна Павлівна Радіонова готує свої засоби за старовинними рецептами
Травниця Тетяна Павлівна Радіонова готує свої засоби за старовинними рецептами

— Із другою дружиною довго не могли завести спільну дитину. Нам обом тоді було вже під 40. Ходили по лікарях, — каже 45-річний Валентин ­Сорока з міста Ічня на Чернігівщині.

— Завагітніти заважали мої мляві сперматозоїди і її погані аналізи, — продовжує. — Це через мій простатит. Друзі порадили звернутися до травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Її натуральні засоби зробили диво. Це бальзам і мазь від простатиту й еліксир молодості для чоловіків, що зміцнює потенцію. Також засоби від жіночих запалень. Тепер ми — щасливі батьки нашого сина.

— Простатит у чоловіків провокує шкідлива мікрофлора: бактерії, віруси, гриби, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Іноді недуга ніяк не проявляється. Але швидко переходить у хронічну форму. Потім починається важке загострення. Мікроби, які розвиваються від простатиту у чоловіка, можуть потрапляти в організм його супутниці та шкодити її здоров'ю. Провокують запалення маткових труб, яєчників, придатків матки. Виділяються гній і слиз, з'являється неприємний запах. Жінку нудить, їй боляче ходити в туалет. Підвищується температура, болить голова. Ускладнення можуть призвести до безпліддя. Саме тому я наполягаю — чоловіки, бережіть здоров'я своє і жінок. За перших ознак простатиту звертайтеся по допомогу.

Для чоловіків я виготовляю натуральний комплекс від простатиту на травах. Це цілющий бальзам для прийому всередину і крем для введення у задній прохід. Для відновлення і посилення статевої функції готую "Еліксир молодості". Має велику популярність серед чоловіків і хороші відгуки їхніх супутниць.

Для жінок від маститу, мастопатії роб­лю мазь зовнішньо й еліксир — усере­дину. Від фіброми, фіброміоми — еліксир усередину, засіб для спринцювання і мазь. Діють проти пухлин, запалень, знімають біль і зупиняють кровотечу. Я використовую лише натуральні складники — цілющі трави і корені.

Всі мої засоби не дають побічних дій, шкоди для організму та звикання. Дотримуючись моїх рекомендацій, отримаєте відмінний результат.

Необхідну інформацію про простатит, герпес, демодекоз, псоріаз, грибок, гайморит, геморой, парапроктит, артроз, остеомієліт, трофічні виразки, пролежні, целлюліт, зайву вагу й інші недуги можете знайти на моєму ­офіційному сайті

www.travnik.kharkov.ua.

Телефонуйте для отримання докладнішої інформації за тел.:

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Простатит у чоловіків провокує безпліддя в їх жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути