пʼятниця, 30 березня 2012 06:00

Профілактику простатиту починають з дієти

"Почав помічати, що часто бігаю в туалет. Це заважає на роботі. Крім того, з'явилися проблеми в інтимних стосунках. Чекаю вашої допомоги, Тетяно Павлівно.

В. К. Кульєв з Олександрії"

За словами української травниці Тетяни Радіонової, одним із найважливіших методів профілактики простатиту є дієта. Та в багатьох чоловіків це слово викликає острах.

— Рекомендую звести до мінімуму вживання кухонної солі. Продукти краще відварювати або готувати на пару. У дієті при простатиті дозволені в бідь-яких кількостях пшеничний хліб, свіжі фруктові та овочеві соки, відвар шипшини, молочне, масло і рослинні жири. Корисні нежирні м'ясо і риба, супи, каші, овочі, фрукти та зелень. Яйця краще їсти не більше одного на день. Слід виключати грибні відвари, баранячий, свинячий, яловичий жири. Також — газовані напої, бобові, гострі, солоні закуски, приправи, консерви, — радить травниця. — Ефективно діє при простатиті проносна паста з 300-400 грамів чорносливу, 250 грамів інжиру, які слід пропустити через м'ясорубку. До неї треба додати 250 грамів меду, 15 грамів подрібненого на борошно олександрійського листа. Пасту приймати від однієї чайної до двох столових ложок на півсклянки кип'яченої води.

У своїх засобах від простатиту й аденоми Тетяна Павлівна використовує лише натуральні складові — трави і коріння. До комплексу входить цілющий бальзам для прийому всередину і крем для введення в задній прохід. Такі симптоми як утруднене, прискорене, переривчасте, неповне сечовипускання, різі, болі в яєчках, паху і крижах поступово відходять.

— Чоловіки часто звертаються до мене зі скаргами на порушення ерекції. Для відновлення і посилення статевої функції виготовляю "Еліксир молодості для чоловіків", що має у сильної статі велику популярність, — зазначає травниця. Усі її засоби натуральні, не мають побічних дій, не викликають звикання.

"Хворів простатитом з усіма наслідками. Потім ще знайшли і аденому. З'явилися труднощі з подружніми обов'язками. Лікувався — марно. Думав уже кранти мені. Ан-ні! Знайшлися добрі люди, дали вирізку зі статтею Тетяни Радіонової з "Газети по-українськи". Звернувся до неї без особливої надії. А виявилося, що вона дійсно приємна, уважна і компетентна травниця. Тепер я, як огірок. Величезне спасибі моїй рятівниці", — пише П. К. Зерколов із міста Попасна.

Зараз ви читаєте новину «Профілактику простатиту починають з дієти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути