четвер, 27 січня 2022 05:45

При артритах допомагає ортоплазма

Автор: traumatolog-ortoped.ru
  Після курсу ортоплазми суглоб відновлюється, минає біль і запалення
Після курсу ортоплазми суглоб відновлюється, минає біль і запалення

— Півтора року тому почало нити ліве коліно. Було важко ходити й сідати. Не могла без болю підніматися чи спускатися сходами. За порадою сестри звернулася в полтавський медцентр "Ортомед Просперітас". Там діагностували артрит другого ступеня, — говорить 55-річна Тамара Привалова з Лохвиці Полтавської області.

Призначили курс ортоплазми з п'яти ін'єкцій. Після лікування біль у коліні зник. Минув уже рік і жінка вільно рухається.

— Ортоплазма — сучасний дієвий метод лікування опорно-рухового апарату. Застосовується при артрозах, артритах, остеохондрозах. Також при реабілітації після операцій чи травм, пошкодженнях зв'язок і м'язів, повільному зрощенні переломів кісток, міжхребцевих грижах, п'яткових шпорах, — говорить Сергій Петрик, ортопед, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві. — Ця терапія зменшує прояви больового синдрому та запалення суглоба. Зміцнює місцевий імунітет, покращує кровообіг у пошкодженому місці. Пришвидшує відновлення тканин.

Процедура ортоплазми триває пів години.

— Набрану з вени пацієнта кров оброб­ляємо в центрифузі, щоб виділити плазму. В ній найбільше тромбоцитів, що загоюють тканини. Збагачену плазму ін'єкцією вводимо в пошкоджене місце для пришвидшення відновлення хрящів, кісток і м'язів.

Покращення настає вже після першої процедури, але ортоплазму краще проходити курсом. Залежно від складності проблеми призначають три-п'ять ін'єкцій з інтервалом три-п'ять днів.

— У пацієнтів ефект від процедури проявляється швидко. Після повного курсу орто­плазми суглоб відновлюється, біль і запалення зникають. Виробляється достатньо суглобової рідини, й коліно стає рухливе. Лікування ортоплазмою може допомогти уникнути операції.

Ортоплазма не має побічних ефектів, не передбачає використання медикаментів, добре поєднується з іншими лікувально-профілактичними методами. Дозволена з 16 років.

У медцентрі проводять також ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70. Із послугами медзак­ладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013, видана Міністерством охорони здоров'я України

Зараз ви читаєте новину «При артритах допомагає ортоплазма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути