Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2018 07:36

Після ортоплазми перестають боліти суглоби

Автор: www.artrozmed.ru
  Пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу ортоплазми
Пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу ортоплазми

— Навантаження на суглоби і хребет припадає щодня. Навіть коли ми мало рухаємося. Від проблем з опорно-руховим апаратом страждають не тільки літні люди, а й молодше покоління. Якщо вчасно звернутися до прогресивної медицини, захворювання можна вилікувати за кілька днів. При артрозах, артритах, подагрі, остеохондрозі, переломах і міжхребцевих грижах ефективно допомагає процедура ортоплазми, — говорить 35-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма — це новий перспективний метод лікування хворих із патологією опорно-рухового апарату. Курс складається з трьох-п'яти ін'єкцій, метод дозволений із 16 років. Ін'єкції призначають із певними проміжками — у три-десять днів. Ефект від лікування діє від восьми до десяти місяців. При складних формах захворювання курс треба повторювати.

— Під час ортоплазми з венозної крові хворого виділяємо плазму, збагачену тромбоцитами. Під контролем ультразвукового апарата вводимо її в суглоб. Уже після першого уколу організм починає відновлювати сам себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій виникає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг та кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки, минає біль. Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально.

Ортоплазма повністю безпечна, не викликає алергій та побічних реакцій, бо не передбачає використання медикаментів. Процедура може застосовуватися окремо або в поєднанні з ортопедичною терапією. В обох випадках пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Після ортоплазми перестають боліти суглоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути