Ексклюзиви
понеділок, 17 лютого 2020 05:20

"Пекельний біль при геморої усувають трави"

  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє трав’яні засоби від різних недуг

— Майже все життя працював водієм. Від постійного сидіння за кермом заробив геморой, — говорить 56-річний Антон Кухар із Вінниці. — Болі були пекельні. Не уявляв, як далі працювати. Довго мотався по клініках, а допомогли тільки трав'яна мазь і спеціальний еліксир від геморою.

Натуральний комплекс засобів від геморою Антон Кухар замовив у травниці Тетяни Павлівни Радіонової.

— Полегшення настало після першого застосування, — розповідає. — Припинило кровити, зменшився біль. За допомогою цих засобів я швидко забув, що у мене був геморой.

Трав'яний комплекс складається з мазі для зовнішнього застосування й еліксиру для прийому всередину. Вони допомагають при тріщинах анального проходу, внутрішньому геморої, поліпах. Якщо недуга спричинена закрепами, додатково варто приймати збір із трав і коріння від коліту. Той має послаблювальну дію, налагоджує роботу кишківника.

— Геморой можуть спровокувати надмірні фізичні навантаження або патологія судин прямої кишки, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Часто причиною є низька активність і тривала сидяча робота. У багатьох геморой стає хронічним. Це небезпечно, бо люди довгий час можуть про нього навіть не здогадуватись. А запущений випадок може сприяти утворенню злоякісних пухлин.

При виникненні найменшого дискомфорту під час випорожнення слід звертатися за допомогою до спеціаліста.

— Якщо з'являються кров, свербіння і пекучий біль, одразу вживайте заходів, — каже. — Пекельний біль при геморої усувають трави. М'якою дією вони нормалізують випорожнення кишківника. Засоби не викликають залежності, без побічних ефектів. Для загального оздоровлення організму додатково рекомендую збір із трав і кореніння, який зміцнює імунну систему, покращує самопочуття, попереджує застудні захворювання.

Трав'яні засоби Тетяна Павлівна надсилає поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «"Пекельний біль при геморої усувають трави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути