Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 05:51

Ортоплазма відновлює фізичну активність

Автор: ФОТО НАДАНЕ клінікою ”Ортомед Просперітас”
  Після ортоплазми минає запалення й набряклість у суглобі. Збільшується амплітуда рухів
Після ортоплазми минає запалення й набряклість у суглобі. Збільшується амплітуда рухів

— Часто вважають, що захворювання опорно-рухового апарата виникають лише в людей похилого віку. Але в останнє десятиліття спостерігаємо стрімке "омолодження" цих недуг, — говорить Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центу "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

— Дається взнаки малорухливий спосіб життя і наша ментальність — звертаємося до лікаря, коли вже неможливо терпіти біль, — продовжує. — У нашій клініці за допомогою процедури ортоплазми лікуємо артроз, артрит, остеохондроз.

Ортоплазма — це ін'єкції у постраждалий суглоб плазми з крові пацієнта, збагаченої тромбоцитами. Вони містять фактори росту, що відновлюють пошкоджені ділянки, запускають природну регенерацію м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Організм відновлюється з мінімальним медичним втручанням і без сторонніх хімічних речовин.

Після ортоплазми збільшується об'єм рідини в суглобі, відновлюються і розрос­таються кровоносні судини, що живлять опорно-рухову систему. Минають запалення й набряклість, збільшується амплітуда рухів, відновлюється фізична активність.

Процедура займає пів години, її дозволяють із 16 років. Ортоплазма не має побічних ефектів, не спричиняє алергій. Курс лікування становить три-п'ять сеансів через три-десять днів. Для закріплення досягнутого результату за вісім-десять місяців може знадобитися повторний курс.

Завдяки ортоплазмі в центрі "Ортомед Просперітас" допомогли тисячам пацієнтів позбутися проблем із суглобами та хребтом.

У клініці працюють лікарі вищої категорії. Тут також проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпро­цедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48,

0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма відновлює фізичну активність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути