четвер, 03 грудня 2020 05:10

Ортоплазма знімає запалення в суглобах

Автор: ФОТО НАДАНЕ КЛІНІКОЮ ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС
  Курс ортоплазми складається з трьох-п’яти ін’єкцій. Метод дозволений із 16 років
Курс ортоплазми складається з трьох-п’яти ін’єкцій. Метод дозволений із 16 років

— Хворобами опорно-рухового апарату людина розплачується за можливість ходити й використовувати руки для тонких і точних дій. Найчастіше через інтенсивні навантаження страждають найрухоміші складові скелета — наші суглоби, — говорить Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

— Від навантажень виникають артрит, артроз, остеохондроз, міжхребцеві грижі, періартрити тощо. Якщо вчасно звернутися до прогресивної медицини, їх можна вилікувати за кілька днів. Сучасні медичні центри пропонують новітні методики лікування. Одна з таких процедур є в нашому закладі — ортоплазма.

Ортоплазма — це дієвий метод лікування хворих із патологією ­опорно-рухового апарату. Для процедури не використовуються медикаменти, лише кров із вени пацієнта, яку обробляють у центрифузі. Виділяється плазма. В ній є максимальна концентрація тромбоцитів, що відповідають за відновлення тканин і кісток. Лікар за допомогою ін'єкції вводить тромбоцити в зону ураження. Вони сприяють відновленню кровопостачання, нормалізації кількості рідини. У результаті зникають набряки, запалення, амплітуда рухів збільшується, минає біль. Процедура повністю безпечна. Весь інструментарій і витратні матеріали — стерильні одноразові, після роботи утилізуються.

Курс складається з трьох-п'яти ін'єкцій, метод дозволений із 16 років. Ін'єкції призначають із певними проміжками — у три-десять днів. Ефект від лікування діє від восьми до десяти місяців. При складних формах захворювання курс треба повторювати.

Ортоплазму застосовують також при пошкодженнях зв'язок і м'язів, уповільненому зрощенні переломів кісток, реабілітації після операцій чи травм.

У центрі працюють лікарі вищої категорії з великим досвідом роботи, приймають невропатолог, ортопед. Проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013 р.

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма знімає запалення в суглобах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути