Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2018 05:06

Ортоплазма лікує суглоби без медикаментів

Автор: WWW.GEOPOLISGROUP.RU
  Ортоплазма повністю безпечна, її роблять одноразовими інструментами. Процедура не викликає алергій і побічних реакцій
Ортоплазма повністю безпечна, її роблять одноразовими інструментами. Процедура не викликає алергій і побічних реакцій

— Частий ниючий біль у суглобах або хребті може сковувати рухи й знижувати якість життя. Сьогодні проблеми опорно-рухового апарату мають не лише літні люди, а й молодь.

Ортоплазма — одна з небагатьох процедур на сьогоднішній день, що дозволяє відновити опорно-руховий апарат, усунути больовий синдром і яку можна застосовувати з 16 років, — каже 36-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазму призначають при артрозах, артритах, повільному зрощенні переломів, остеохондрозі, пошкодженні м'язів і зв'язок, міжхребцевій грижі, п'ятковій шпорі. Речовина, яку вводять у проблемну ділянку, насичена тромбоцитами. Це природний білок людини, який стимулює відновлення тканин.

— Із венозної крові хворого виділяємо плазму. Під контролем ультразвукового апарату вводимо її в суглоб. Після першого уколу організм починає відновлювати сам себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій настає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг і кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки й біль.

Процедуру проводять у кілька етапів, з інтервалом у 3–10 днів. Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально. За тяжких форм захворювань через деякий час курс повторюють.

Ортоплазма повністю безпечна, її роблять стерильними одноразовими інструментами. Процедура не викликає алергій і побічних реакцій. Її можна застосовувати окремо чи в комплексі з іншими лікувальними методиками. За останній рік більш як тисяча полтавців вилікували спину та суглоби завдяки цій процедурі.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу можна ­ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма лікує суглоби без медикаментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути