четвер, 19 листопада 2020 05:00

Ортоплазма допомагає при болях у спині та суглобах

Автор: NEWSVL.RU
  Процедуру ортоплазми проводять стерильними одноразовими інструментами
Процедуру ортоплазми проводять стерильними одноразовими інструментами

— Частий ниючий біль у суглобах або хребті може сковувати рухи й знижувати якість життя. Сьогодні на захворювання опорно-рухового апарату страждають все більше людей. І не лише старшого віку, а й молодь, — каже Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві. — Ортоплазма — одна з небагатьох сучасних процедур, що дає змогу відновити опорно-руховий апарат й усунути біль. Її можна застосовувати із 16 років.

Процедуру призначають при артрозах, артритах, повільному зрощенні переломів й остеохондрозі. Також при ушкодженні м'язів і зв'язок, міжхребцевій грижі та п'ятковій шпорі. Речовина, яку вводять у проблемну ділянку, насичена тромбоцитами. Містить природний білок людини, який стимулює відновлення тканин.

— Із венозної крові хворого виділяємо плазму. В ній максимальна концентрація тромбоцитів, що відповідають за відновлення тканин і кісток. Під контролем ультразвукового апарата вводимо плазму в суглоб. Уже після першого уколу організм починає відновлювати сам себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій виникає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг і кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки, минає біль.

Процедуру проводять з інтервалом 3–10 днів. Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально. При важких формах захворювання через деякий час курс повторюють.

Ортоплазма повністю безпечна, не викликає алергій і побічних реакцій. Процедуру проводять стерильними одноразовими інструментами. Може застосовуватися окремо або в комплексі з іншими оздоровчими методиками. Протягом 2020 року понад 2 тисячі людей уже вилікували спину та суглоби завдяки цій процедурі.

У клініці також приймає невропатолог. Лікує пацієнтів із остеохондрозом, судинними недугами головного мозку, запамороченням, головним болем, хворобою Паркінсона.

У центрі проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а. Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма допомагає при болях у спині та суглобах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути