Ексклюзиви
пʼятниця, 08 червня 2012 07:45

Огляд в офтальмолога треба проходити щонайменше раз на рік

Автор: фото з архіву клініки ”ЛАЗЕР Плюс”
  Рефракційний хірург  львівської клініки ”ЛАЗЕР Плюс” консультує пацієнтку перед проведенням операції
Рефракційний хірург львівської клініки ”ЛАЗЕР Плюс” консультує пацієнтку перед проведенням операції

Після лазерної корекції зору у мене з'явилася звичка вишуковувати дрібні надписи і читати їх, — розповідає Катерина Яремчук. — Я навіть не очікувала, що буду бачити такі дрібні деталі, яких ніколи не помічала в окулярах чи лінзах.

На початку травня Катерині провели лазерну корекцію зору у львівській клініці "ЛАЗЕР Плюс". До операції вона бачила усього 3%, зараз її зір покращився у 30 разів.

Перед хірургічним втручанням Катерина Яремчук пройшла ретельне обстеження на сучасному обладнанні, отримала детальну консультацію рефракційного хірурга Юлії Панченко.

— Проведенню операції завжди передує довга розмова з пацієнтом. Ми знайомимося ближче одне з одним, адже від довіри до лікаря залежить і успішність лікування. Ми цікавимося стилем життя пацієнта, чим він чи вона займається у вільний час, з якими навантаженнями пов'язана робота або хобі. Ці дані дозволяють нам вирішити індивідуальну проблему пацієнта — не тільки виправити зір, але й підвищити якість його життя, — каже Юлія Панченко. — Ми маємо час на те, щоб уважно вислухати всі Ваші побажання та сподівання. У "ЛАЗЕР Плюс" кожен отримує досвідчену консультацію, належне лікування, розуміння та підтримку.

Поліпшення зору Катерина відчула одразу, хоча й після операції зір був дещо розмитий, очі трохи сльозилися.

— Наступного ранку я прокинулася й усвідомила, що мені більше не потрібні окуляри. Я, напевне, вперше за багато років на свої очі бачила все навколо. На огляді лікар повідомила мене, що мій зір 95 відсотків. Це неймовірне відчуття!

До речі, операцію Катерині провели за новітньою методикою LASIK Thin Flap. Завдяки тому, що при LASIK Thin Flap дія лазеру спрямована на більш поверхневі шари рогівки, зберігається більше рогівкової тканини, відновлення зору відбувається на 20-30% швидше.

— Відтоді, як лазерна корекція зору досягла свого максимуму у забезпеченні точності рефракційних результатів, увага світових фахівців переключилася на забезпечення максимального комфорту для пацієнта. Адже що швидше завершиться реабілітаційний період, то швидше Ви зможете повернутися до свого нормального ритму життя, до улюблених справ чи важливої роботи, — пояснює Юлія Панченко. — Із запровадженням нової методики LASIK Thin Flap кардинально змінюється час відновлення зору після операції, пацієнт отримує кращі результати за коротший термін.

Отже, основні поради лікарів клініки "ЛАЗЕР Плюс" — не займайтеся самолікуванням, перевіряйте надійність обраних фахівців, за відсутності проблем із зором принаймні раз на рік проходьте профілактичне обстеження в офтальмолога, а у разі погіршення зору — негайно зверніться по допомогу.

Пройти повну діагностику у клініці можна за адресою:

Львів, вул. Миколайчука, 9;

тел.: 224 9 224, 247 9 247

www.laserplus.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Огляд в офтальмолога треба проходити щонайменше раз на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути