понеділок, 24 вересня 2012 00:30

Окуляри та лінзи необхідно чергувати

Автор: фото з сайту www.ochki.biz
  Офісним працівникам радять скельця із вакуумним напиленням. Вони відбивають мерехтливе світло
Офісним працівникам радять скельця із вакуумним напиленням. Вони відбивають мерехтливе світло

— Ні з чим не порівняти відчуття, коли одягаю лінзи і світ стає чіткішим, — розповідає киянка 22-річна Анна Шевченко. Носить лінзи вже п'ять років. — Спочатку була проблема, як їх вставити. Простоювала перед дзеркалом по 10 хвилин, але за тиждень так втянулася і наловчилася, що роблю це 2 хвилини. Звикала до них два дні. У колекції зараз маю кілька пар окулярів. Використовую їх як аксесуар.

— Найкращим методом корекції зору є чергування окулярів і лінз, — говорить Максим Плошенко, директор компанії "Нос & очки". — Переваги лінз — широке поле огляду, немає бліків на склі, які дратують. Усі предмети мають природну натуральну величину. Лінзи зручні для людей, які ведуть активний спосіб життя, бо немає ризику отримати травму при пошкодженні скла. Не запотівають при зміні температури.

Безпечність лінз залежить від їхнього правильного використання.

— Якщо дотримуватися правил гігієни, рекомендацій лікаря, та не носити лінзи після закінчення терміну придатності, то майже неможливо отримати ускладнення чи погіршення зору. Найбезпечнішими вважають одноденні лінзи. При їх використанні ризик отримати інфекції мінімальний, — каже Максим Плошенко.

У магазині "Нос & очки" є широкий вибір лінз, залежно від матеріалу — жорсткі й м'які. Також різняться за призначенням — оптичні, косметичні, декоративні, терапевтичні.

— Сьогодні популярні контактні лінзи Acuvue від Johnson & Johnson. Їх можна використовувати при сильних морозах, бо в звичайних лінзах тоді виникає відчуття сухості, дискомфорту. Також можна придбати контейнери для них, пінцети, дорожні набори, — розповідає директор.

Компанія працює на ринку оптики вже понад вісім років і входить до десятки найкращих за 2009-2010 роки.

— Недавно ми відкрили інтернет-магазин оchki.biz.ua, тому що зараз для багатьох людей зручніше замовити речі з доставкою, а не витрачати час на поїздку та пошуки необхідного. В інтернет-магазині є товари на будь-який смак — лінзи й засоби догляду за ними, сонцезахисні окуляри, оправи. Кур'єрську доставку здійснюємо як на роботу, так і додому.

Адреса магазину: м. Київ, вул. Володимирська, 51/53, станції метро Золоті ворота, Театральна. Замовлення приймають за тел.: 0(44) 229 90 79. Сайт компанії ochki.biz.ua. Доставка по Києву і Україні.

Зараз ви читаєте новину «Окуляри та лінзи необхідно чергувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути