середа, 21 квітня 2010 05:20

Нирки лікують гарбузом

— Про цей спосіб лікування нирок мені розповіла моя бабуся Ліза. Вона була знахаркою, — говорить 50-річний Олександр Вєров, феодосійський моряк. — Згадав про нього, коли повернувся з рейсу. На кораблі промерз у поперек, почали боліти нирки.

Кожного ранку протягом трьох тижнів натщесерце він випивав склянку води із соком половини лимона. А впродовж дня — по півлітра настоянки із гарбузових плодоніжок.

— Спершу хвостики потрібно засушити. Потім подрібнити на шматки розміром з наперсток, залити окропом. Настоювати ніч у термосі. Також я постійно їв кавуни і по 3 години сидів у теплій ванні. Через вісім днів мені стало легше.

Світлана Юц, 48 років, київський гастроентеролог та дієтолог, каже, що плодоніжку гарбуза використовують у народній медицині Тибету.

— Сам гарбуз має багато вітамінів, мінеральних солей. Ним виводять шлаки, токсини, покращують травлення. Відваром із хвостика лікують виразку шлунка та дванадцятипалої кишки, печінку, серце.

Зараз ви читаєте новину «Нирки лікують гарбузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути