понеділок, 12 грудня 2016 05:50

"Не чекайте, поки простатит і аденома перетворяться на рак"

— Мав простатит разом із аденомою. Весь час росла. Це не давало спокійно жити і працювати. Про інтимні стосунки з дружиною не було й мови, — каже 48-річний Михайло Груздь зі Жмеринки на Вінниччині.

Чоловік за порадою родичів звернувся до відомої травниці Тетяни Павлівни Радіонової.

— Зараз усе гаразд. Низький уклін Тетяні Павлівні. Окремо дякую за дуже цікаву й корисну книгу "Встань над болем своїм", — додає Михайло.

— Тільки дурень може чекати, поки простатит і аденома перетворяться на рак, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Аденома простати, або, як її зараз називають — гіперплазія передміхурової залози, посідає одне з перших місць серед урологічних хвороб. Починає розвиватися з одного або декількох вузликів. Швидко збільшується. Сильно здавлює сечовивідний канал. Заважає ходити в туалет. Це не тільки неприємно, але й небезпечно. Бо позначається на роботі всієї видільної системи. Пухлина не дає метастази в інші органи. Однак якщо вчасно не вжити заходів, може перетворитися на злоякісну — рак простати. Тому чоловікам варто раз на рік відвідати уролога. Корисно проводити профілактику. Для цього найкраще підійдуть натуральні трав'яні засоби. Якщо відчуваєте навіть невелику незручність або біль при сечовипусканні, негайно звертайтесь до фахівців.

Мій комплекс від простатиту — бальзам для прийому всередину і мазь у задній прохід на ніч. Усувають запалення та розвиток пухлин. Розганяють кров і лімфу в малому тазу. Відновлюють пошкоджені тканини. Головне — ви зможете нормально ходити в туалет. Еліксир молодості для чоловіків повертає ерекцію, допомагає виробити чоловічий гормон тестостерон. При правильному діагнозі й виконанні всіх моїх рекомендацій матимете відмінний результат.

Корисну інформацію про чоловічі недуги і багато іншого ви знайдете в моїй книзі "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам мої засоби від простатиту. Але хто поінформований, той озброєний. Свої засоби, а також книгу "Встань над болем своїм" я висилаю поштою.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Виготовляє їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не шкідливі та дають відмінний оздоровчий результат.

Замовляйте цілющі засоби від простатиту та інших недуг зараз, щоб у Новому році бути здоровими.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу від різних недуг та замовити книгу "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Не чекайте, поки простатит і аденома перетворяться на рак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути