32-річний киянин Володимир Бондарчук чотири роки хворіє на цукровий діабет першого типу — коле інсулін. Щоб зменшити дозу ліків, чоловік п"є воду із китайського стакана.
— Захворів у 2002-му, — пригадує Володимир. — Усе почалося з того, що почав часто ходити до туалету. Тільки поп"ю чаю — відразу біжу. Робочі наради були для мене мукою, вийти ж не можна. Сиджу і думаю лише про одне.
Чоловік тоді працював начальником автослужби у військовій частині. Каже, спочатку думав, що то проблеми з нирками.
— По роботі частенько доводилося на бетон лягати під машини, як їх лагодили. От і подумав, що застудився.
У госпіталі, куди його поклали на лікування, виявили підвищений цукор у крові. Поставили діагноз — цукровий діабет, перший тип. Показники цукру були високими, тому одразу прописали інсулін.
— Лікарі пояснили, що в організмі був збій через нервову роботу та переохолодження, — знизує плечима Бондарчук. — За два роки я звільнився з армії. Пішов працювати охоронцем.
Цукор упав на дві одиниці
Однак із часом до діабету додалися головний біль, проблеми з тиском та набряки ніг. Як погода мінялася, чоловік мусив жменю пігулок випивати, щоб вийти на роботу.
— Коли сильна спека чи мороз, як зараз, — усе нормально. А моква — страждаю.
Тому й почав шукати альтернативу медикаментозному лікуванню. Не носити ж всюди із собою таблетки!
— Про стакан, який робить воду цілющою, прочитав у газетній об"яві, — говорить Володимир. — Це китайська технологія фірми "Хуа Шен".
Стакан зроблений зі сплаву титану, цинку та кількох десятків мікроелементів. Разом вони випромінюють інфрачервоні хвилі, що подрібнюють молекули води. Виходить так звана низькомолекулярна вода, що легко проникає до зашлакованих клітин тіла.
Звичайну воду наливають у стакан і залишають на 15 хвилин. За день пацієнт має випити десять склянок, це три літри. Курс лікування триває місяць.
— Перші дні, як почав пити воду, відчував, ніби по тілу стукіт іде. Тетяна, консультант "Хуа Шен", пояснила — це вода очищала судини на рівні клітин.
Володимир говорить, що ця вода на смак ситна. Хоч не має ніякого присмаку.
— За три тижні і головний біль, і набряк минувся. Цукор упав на дві одиниці, зараз маю 6, — продовжує чоловік. — І дозу інсуліну зменшив із 36 до 30.
Бондарчук упевнений, що почувається здоровішим завдяки воді.
— Раніше, коли повертався з роботи, навіть їсти не хотілося, лише спати. Кілька разів за ніч мусив уставати в туалет, а зранку — просипав. Тепер усе минулося. Відчуваю стільки сили, що грав би щовечора у футбол.
Замовити стакан компанії "Хуа Шен" можна у Києві за тел.: 8 (044) 405 82 43
Ендокринологи не радять змінювати лікування самому
Подрібнена вода лікує шлунково-кишкові та серцеві недуги, підвищує імунітет і омолоджує організм, пояснили у компанії "Хуа Шен".
— У випадку Володимира вода покращила роботу підшлункової залози, — пояснює Тетяна Костянтинівна, 57 років, представник компанії. — Чоловік загалом почав почуватися краще. А ще вода прочистила судини — і тиск перестав стрибати.
Ендокринологи про такі альтернативні методи зниження рівня цукру в крові знають.
— Але це не ліки, й у жодному разі діабетикові не можна відмовлятися від прописаних таблеток чи уколів, — наголошує Надія Скоробонська, 68 років, лікар клініки при Інституті ендокринології та обміну речовин АМНУ. — Та й знижувати дозу інсуліну самому не варто.
Пані Надія каже, добре, якщо пацієнт старається оздоровитися та дотримується дієти. Однак будь-які зміни у лікуванні має призначати лише лікар.














Коментарі