понеділок, 22 квітня 2019 07:25

Набряки очей знімає ромашковий чай

— Із ромашкового чаю роблю маски для обличчя, — розповідає Тетяна Костюк, 40 років, із Запоріжжя. — Додаю гліцерин і не треба ніякого тоніка для шкіри.

Заливає 1 ст. л. квіток ромашки 100 мл окропу. Накриває кришкою. Залишає, щоб охолов. Проціджує, додає 5 мл гліцерину, перемішує. Намочує вату в настої і протирає обличчя та шию.

— Колега порадила засіб, яким підтягнула повіки.

Заливає 1 ст. л. желатину 50 мл води, щоб розбухав. В іншій чашці заливає 1 ст. л. квітів ромашки склянкою окропу. Настоює й проціджує. Змішує складові двох чашок і додає 1/2 ч. л. оливкової олії. Перемішує і протирає повіки. Або намочує бавовняну серветку й накладає на очі. Тримає маску 20 хв., змиває прохолодною водою. Повторює двічі на тиждень.

— Зручно заздалегідь зробити ромашкові кубики льоду. Для них заливаю склянкою окропу 3 столові ложки ромашки аптечної. Кип'ячу 5 хвилин, знімаю з плити і настоюю 2 години. Розливаю відвар по формах для льоду і заморожую. Протираю обличчя кубиками щоранку.

Зараз ви читаєте новину «Набряки очей знімає ромашковий чай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути