понеділок, 02 січня 2017 00:35

На молодик непокоїтиме безсоння

Медичний гороскоп на січень

1 Хворим на радикуліт слід стежити за самопочуттям. Можливе загострення. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Гуляйте перед сном. Бережіть очі від травмування.

2–4 Погіршиться стан хворих на діабет. Дотримуйтеся дієти. Вдалий час для косметичних про­цедур. Відвідайте перукарню. Не переохолоджуйте ноги. Носіть зручне взуття.

5–6 Організм потребуватиме активних дій. Сходіть до тренажерної зали, у похід. Займіться танцями. Не допускайте різкого коливання кров'яного тиску. Непокоїтиме головний біль.

7–8 Горло буде найвразливіше. Не пийте холодного, щоб не спровокувати ангіну. Розпочніть курс лікування репродуктивних органів. Процедури для підвищення плодючості будуть вдалими.

9–10 Знижується імунітет. Організм слабко протистоятиме інфекції. Не контактуйте з хворими. Добре відновлюватимуться суглоби після травм.

11–12 Місяць уповні. Важлива профілактика хвороб органів травлення. Подбайте про здорове харчування. Голодувати в ці дні не можна. Відвідайте стоматолога. Лікування і протезування зубів буде вдалим.

13–14 Найвразливіша буде серцево-судинна система. Уникайте стресів. Зменшіть фізичне навантаження. Кардіологічним хворим слід мати при собі ліки. Частіше турбуватимуть судоми.

15–17 Додаткового догляду потребує шкіра. Зробіть глибоке очищення обличчя. Підберіть нову косметику. Видаляйте бородавки. Не носіть тісного взуття. Робити операції на органах травлення не варто.

18–19 Активно утворюються пісок й камені в нирках. Пийте більше чистої води. Не затримуйте сечовиділення. Можливе загострення циститу. Уникайте травм попереку. Не піднімайте важкого.

20–22 Відкладіть операції — можливі ускладнення. Важко переноситимете наркоз. Уникайте випадкових статевих зв'язків. Зростає ризик підхопити венеричні захворювання.

23–24 Більше часу проводьте на свіжому ­повітрі. Займіться аеробікою. Грайте у теніс, бадмінтон. Ефективною буде аромотерапія. Вдало пройдуть операції на органах дихання.

25–26 Кістки потребуватимуть мінеральної підтримки. Не відкладайте лікування остеопорозу. Не їжте дуже гарячі й холодні страви. Перепади температури спровокують руйнування зубної ­емалі. Візит до стоматолога краще відкласти.

27–29 Молодик. Зростає внутрішня тривожність. Складно утримувати емоційну рівновагу. Старших людей непокоїтиме безсоння. Не провокуйте загострення запальних захворювань. Одягайтеся відповідно до погоди.

30–31 Влаштуйте розвантажувальні дні. Відмовтеся від жирних страв. Їжте більше овочів і фруктів. Перевіряйте сумісність лікарських препаратів. Не допускайте передозування. Зростає ризик побічних ефектів.

Зараз ви читаєте новину «На молодик непокоїтиме безсоння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути