Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2007 17:16

Молоко та тепла грілка полегшать біль у печінці

4 березня о 1 год. 23 хв. — затемнення Місяця. 19 березня о 4 год. 44 хв. затемнення сонця. У ці та попередні два дні хронічно хворі люди можуть погано почуватися.

2, 28, 29 — не втручайтеся в роботу серця. Протипоказані значні фізичні навантаження. Варто більше гуляти на свіжому повітрі. Кожному треба знати: перед серцевим нападом людина задихається, коли піднімається по східцях, відчуває слабкість, у неї час від часу болить серце. Як правило, напад стається на третій день після таких симптомів під час падіння або різкого фізичного навантаження.

3, 4, 30, 31 — не турбуйте кишечник і жовчний міхур. Відмовтеся від гострої їжі. Для профілактики можна попити жовчогінні трави, якщо проявляється печія.

5, 6, 7 — небажано оперувати нирки, дробити каміння чи видаляти кісту. Не можна пити пиво та інший алкоголь тим, хто має каміння в нирках. Так можна зрушити каміння. Воно перекриє протоки і викличе коліки. Якщо швидка допомога затримується, випийте но-шпу і прийміть гарячу ванну.

8, 9 — відмовтеся від профілактики хвороб статевих органів.

10, 11, 12 — бережіть печінку — не вживайте жирного та гострого. Якщо печінка трохи болить, випийте гарячого молока, покладіть на праве підребер"я теплу грілку на годину.

13, 14 — не лікуйте зуби. Не чіпайте кісткової системи та селезінки. Відмовтеся від масажу спини, бо можна пошкодити хребет.

15, 16 — вени потребують спокою.

17,18 — будьте обережні з алкоголем. Можете не відчути тяжкого отруєння.

19, 20 — усі органи голови треба поберегти. Не стрижіться, бо волосся посічеться.

21, 22 — при хронічному захворюванні горла зверніть увагу на шлунок. Відмовтеся від гострого, смаженого, маринадів — і ваше горло скоро перестане боліти.

23, 24 — організм оновлює нервову систему та легені. Постарайтеся в ці дні добре виспатися.

25, 26, 27 — шлунок бажано не навантажувати. Попийте деревій, і організм сам врегулює систему травлення.

Зараз ви читаєте новину «Молоко та тепла грілка полегшать біль у печінці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути