понеділок, 25 травня 2020 00:11

Мазь усуває біль у суглобах

— У мене артроз колін понад 20 років. Багато всього перепробував, витратив гроші, зневірився. Ноги так боліли, думав, перестану ходити, — розповідає 85-річний Володимир Степаненко з села Ісайки Богуславського району Київської області. — У газеті прочитав про мазь для лікування суглобів. Проконсультувався з лікарем і замовив її з доставкою додому.

Втирав у ноги і спину. На п'ятий день біль у колінах зменшився.

— Ще буває важко вставати із крісла, але почав ходити. Сам пораюся по дому і навіть город полов. Сподіваюся, за місяць буде ще краще. Спробував її також нанести на ніс і на гулі на голові. Так нежить пройшов, а лисина стала гладенька. Лікарю сказав, що мазь у нього золота.

Вона виготовлена з натуральних компонентів. Допомагає при артритах, артрозах, міозитах, плекситах, бурситах, грибкових інфекціях і мастопатіях.

— Її рецепт — наша сімейна таємниця, яка передалася ще від прабабусі, — говорить Сергій Щербина, 49 років, терапевт із Києва. — Мазь не містить токсичних речовин, тому не має шкідливого впливу на організм. Потрібно наносити на уражені ділянки один-три рази на день. Знімає біль, усуває запалення. Значне полегшення настає на третій-п'ятий день. Користуватися слід до зникнення симптомів.

При псоріатичному артриті призначає мазі власного виробництва для зняття запалення суглобів та від псоріазу.

— Пацієнтам, які скаржаться на біль у суглобах обов'язково оглядаю порожнину рота, носоглотки. Якщо в піднебінних мигдаликах, додаткових пазухах носа є інфекція, то поступово виснажує імунітет і сприяє ураженню інших органів і систем — серця, суглобів, нирок. При запаленні призначаю крап­лі для носа, виготовлені власноруч, трави для полоскання та прийому в сухому вигляді. У більшості випадків хронічні інфекції і запалення вдається повністю усунути за рік.

Замовити засіб можна за тел.

0 (67) 757 98 20, 0 (50) 574 97 81.

Доставка Новою поштою. Для пенсіонерів та інвалідів до кінця літа діє знижка.

Зараз ви читаєте новину «Мазь усуває біль у суглобах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути