понеділок, 11 лютого 2013 00:30

Мар'яна Попович схудла в скипидарних ваннах

— Раніше скипидаром лише застуду лікувала. Після чергової ванни помітила, що шкіра стала гладенькою. Вирішила продовжити курс. Після 20 ванн втратила 7 кіло та зайві сантиметри в талії, — розповідає 27-річна Мар'яна Попович із райцентру Кам'янка-Бузька Львівської області.

Мар'яна зателефонувала своєму лікареві. Боялася нашкодити здоров'ю. Медик дозволив продовжити курс.

— Пояснив, що скипидарні ванни розширюють капіляри по всьому тілу. Покращується кровообіг, організм очищається від токсинів і шлаків. Із роками в нашому тілі збирається багато сміття. Воно додає зайвих 2-3 кілограми. Також скипидар покращує обмін речовин, розщеплює жири.

Проходить курс двічі на рік. Дотримується дієти та займається спортом. При виборі процедури медики радять зважати на артеріальний тиск.

Мар'яна спочатку приймала білі скипидарні ванни, далі змішані. Під час процедури підвищується температура тіла — так швидше згоряють жирові відкладення. Помітила, що обгортання зі скипидарним гелем значно прискорює процес схуднення.

Гіпертонікам рекомендують починати із жовтих скипидарних ванн. Вони нормалізують обмін речовин, лікують хронічні запальні захворювання, травми. Позитивно впливають на опорно-руховий апарат, знижують вагу. Також зменшується апетит.

— Моя мама почала приймати жовті ванни, далі змішані. На восьмій процедурі знизився тиск. Усього зробила два лікувальні курси по 21 процедурі. Припинилися головні болі та шум у вухах, вийшов пісок із нирок, зникли шпори, покращився зір. Більше не турбує біль у тазо-бедренних суглобах. До процедур треба правильно підготуватися. Для першого разу досить налити води температурою 36 градусів і підвищувати до 38 градусів, доки не з'явиться піт на обличчі. Після ванн загортаюся в махровий халат і лежу, доки перестану потіти.

При нормальному тиску радять чергувати ванни або робити змішані. Вагітним краще користуватися скипидарним гелем.

Зараз ви читаєте новину «Мар'яна Попович схудла в скипидарних ваннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути