Ексклюзиви
пʼятниця, 09 січня 2009 17:05

Люди з другою групою крові гладшають від м"яса

  Фізіотерапевт із Тернополя Зіновій Кучер забої і хвороби хребта лікує больовою терапією. Для прискорення циркуляції крові розтирає хворе місце
Фізіотерапевт із Тернополя Зіновій Кучер забої і хвороби хребта лікує больовою терапією. Для прискорення циркуляції крові розтирає хворе місце

Фізіотерапевт Зіновій Кучер, 52 роки, з Тернополя 15 років збирав і удосконалював свою методику лікування. За принципом масажу і китайської голкотерапії чоловік радить розтирати забите місце, щоб прискорити циркуляцію крові.

— Французький мануальний терапевт Роберт Мей радив натискати на хворе місце, поки біль не зникне. Російський академік Федір Углов розробив больову терапію. Коли біль задавлюється, на місці удару кров згущується, перетворюється на тромб, — каже Зіновій Кучер. Він масажує хребет пацієнтові банкою з присоскою. Притискає її до шкіри, повітря втягує шкіру, по тому з силою відриває. Хворий охає від болю.

Кучер радить харчуватися за групами крові. Теорію розробив американський лікар Пітер Д"Адамо. За теорією, засвоюваність їжі, її користь для організму пов"язані з генетичними особливостями людини. Для хорошої діяльності імунної і травної систем потрібно вживати продукти, що відповідають групі крові.

— Ще змалечку пам"ятаю свою бабцю, яка постила двічі на тиждень — у середу і п"ятницю, — каже Кучер. — Вона пережила дві війни і так усе життя недоїдала, але почувалася здоровою. Організм потрібно розвантажувати, щоб він використовував власні ресурси. Я почав розпитувати пацієнтів і співставляти їхні відповіді з рекомендаціями Д"Адамо, і все співпало.

Тим, хто має першу групу крові — так званим "мисливцям", корисне м"ясо. Вони мають обмежувати вживання хліба, макаронів, молочного.

Другу групу крові мають "землероби". Вони добровільні вегетаріанці, потребують екологічно чистої натуральної їжі. Вони не люблять молока і гладшають від м"яса.

Для "кочівників", у яких третя група крові, головне, щоб на столі були молочні страви.

Четверта група крові з"явилася менш ніж тисячу років тому, тому носіїв називають "новими людьми". Їм корисні нежирні кисломолочні продукти, дієтичне м"ясо, овочі, фрукти.

Однак усім Кучер радить щодня їсти по 100 г сала, воно "змащує" суглоби.

Зараз ви читаєте новину «Люди з другою групою крові гладшають від м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути