пʼятниця, 11 жовтня 2019 05:05

"Лікарі повернули повноцінне життя"

Автор: ІРИНА ШЕВЧЕНКО
  Ортопед-травматолог Заур Гасимов: ”Ударно-хвильова терапія — це самостійний метод лікування”
Ортопед-травматолог Заур Гасимов: ”Ударно-хвильова терапія — це самостійний метод лікування”

— Прийшла в центр із трофічною виразкою мізинця правої ноги. Для мене це означало, що практично не можу жити нормальним життям через нескінченні болі, — каже 60-річна Ірина Гарчьова, пацієнтка Черкаського медичного центру "Оксарат Медікал". — Без знеболюючих ліків взагалі не могла обійтися. Не в силах одягнути ні шкарпетки, ні взуття, ходила тільки босоніж.

За п'ять процедур ударно-хвильової терапії рана Ірини Гарчьової зажила.

48-річний Анатолій Вдовиченко також лікувався у медичному центрі. У нього діагностували епікон­діліт правого ліктьового суглоба.

— У звичайній лікарні не міг вилікуватися понад рік, — розповідає Вдовиченко. — У тут уже після чотирьох процедур біль зник. Зміг почати тренування з навантаженням. Тепер рекомендую всім, хто ще сумнівається і дійсно хоче одужати.

В "Оксарат Медікал" лікують єдиним в області швейцарським апаратом для ударно-хвильової терапії. Допомагає позбутися травматологічних, неврологічних, урологічних, стоматологічних та інших хвороб. За три роки в клініці вилікували майже 3 тис. пацієнтів.

— Часто приходять із п'ятковою шпорою, всіма видами артрозів суглобів, остеохондрозом, трофічними виразками й простатитом, хоча лікуємо й інші захворювання, — каже ортопед-травматолог вищої категорії 30-річний Заур Гасимов. — Коли бачимо, що лікування не допоможе пацієнту, ми його не беремо. Якщо взялися лікувати, то більш як у 90 відсот­ках випадків гарантуємо позитивний результат.

Апарат не шкідливий. Його застосовують профілактично для зміцнення кісток у стоматології, травматології та в косметології для боротьби із целюлітом та зморшками. Проте протипоказаний при ракових пухлинах, розташованих у зоні дії ударно-хвильової терапії. Також забороняють людям із порушеннями згортання крові та вагітним.

— Ударно-хвильова терапія — це самостійний метод лікування. Найчастіше достатньо тільки її, додаткових медикаментів не потрібно. Його унікальність ще в тому, що в зоні дії апарата починають проростати нові капіляри. Через чотири сеанси кровообіг відновлюється за рахунок проростання нових дрібних судин. Хвиля проходить глибоко в товщу тканини. Маємо засоби для широкого діапазону проникнення.

Вартість одного сеансу ­ударно-хвильової терапії становить від 320 грн і вище. За консультацію потрібно заплатити лише раз — 200 грн.

Записатися на консультацію можна за адресою: м. Черкаси, вул. В'ячеслава Чорновола, 1

(Поліклініка №2, 1-й поверх)

Тел.: 0(96) 477 00 99, 0(63) 477 00 99

Uvt.od.ua

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «"Лікарі повернули повноцінне життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути