понеділок, 15 червня 2020 05:00

Лікар Панчишин позбавляє п'яткової шпори за п'ять сеансів

— Почала боліти п'ята. Думала, що мине. Але біль ставав все сильніший. Коли побачила на нозі ґулю, звернулася до лікаря. То була п'яткова шпора. Виникла на фоні артриту, — розповідає 40-річна Олександра Матюшенко із Хмельницького.

Звернулася до лікаря Петра Панчишина, який проводить прийом хворих у Львові на просп. Червоної Калини, 58. За п'ять сеансів за індивідуальною програмою лікування Галина Петрівна позбулася п'яткової шпори і біль безслідно зник.

П'яткові шпори розвиваються переважно внаслідок вікових змін обмінних процесів. Є у кожної четвертої людини похилого віку. Захворюванню може передувати плоскостопість, надмірна вага, артрити, ревматизм, хвороби судин і перевантаження стопи у спортсменів.

Серед лікувальних методик доктора Петра Панчишина ще є плазмотерапія. Вона дозволяє позбутися артрозу, коксартрозу та інших недуг. Плазмотерапія — це індивідуальний підхід та ефективність у кожному випадку.

Звертайтеся за адресою: м. Львів, просп. Червоної Калини, 58.

Тел.: 0(67) 720 80 38, 0(93) 509 32 42

Зараз ви читаєте новину «Лікар Панчишин позбавляє п'яткової шпори за п'ять сеансів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути