пʼятниця, 12 жовтня 2018 05:36

"Костоправ" допомагає при грижах міжхребцевих дисків

Автор: www.zdravnitsya.com
  Пристрій ”Костоправ” рекомендований  для усунення болю у хребті та нормалізації стану всього організму
Пристрій ”Костоправ” рекомендований для усунення болю у хребті та нормалізації стану всього організму

— Доки вивіз картоплю та буряки з городу, то поперека не відчував. Від цих робіт хребет почав здавати, — розповідає 61-річний Микола Лоза із села Юрівка Любарського району Житомирської області. — Проходив на курс масажу, то не допомогло. Але ж хочеться жити по-людськи. Сестра подарувала апарат, який масажує і поступово вправляє диски хребта. Виглядає, як піраміда. Лягав на неї, щоб позбутися болю в спині, а пульсуючий біль у скронях теж зник.

— Апарат "Костоправ" — унікальний. Допомагає не тільки старшим людям впоратися з болем, а й підліткам виправити поставу, — говорить реабілітолог-остеопат Ігор Іваненко, 30 років. — Щоб пристрій довше служив, пластик замінили на дерево. Тому немає кінцевого терміну використання.

Апарат діє на різні відділи хребта. Тому має п'ять виступів, на які лягають хворі. Працює не тільки, як знеболювальне, а і як лікувальний метод при остеохондрозі, сколіозі чи грижах міжхребцевих дисків.

— Людина лягає в найзручнішому положенні, щоб повністю розслабити м'язи. Уже в перші 10 секунд біль зменшується. Тоді треба почекати ще 3 хвилини, до повного зникнення больових відчуттів. За цей час м'язи спини повністю розслабляться, посилиться їхній кровообіг, звільняться від защемлення спинномозкові нерви. Пристрій допомагає при час­тих головних болях і сприяє нормалізації тиску.

Апарат "Костоправ" не має обмежень у віці чи певній категорії людей. Рекомендований для усунення болю у хребті та нормалізації стану всього організму.

Ігор Іваненко радить робити про­цедуру через день. Щоб отримати максимальну користь, спочатку потрібно проконсультуватися з ортопедом. Якщо це неможливо, варто подивитися відеоінструкцію в інтернеті.

Детальніше про пристрій та замовлення за тел. 0(66) 761 25 36

http://zdravnitsya.com/

Зараз ви читаєте новину «"Костоправ" допомагає при грижах міжхребцевих дисків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути