понеділок, 04 лютого 2013 00:30

Камені з жовчного і нирок виводять водою "Нафтуся"

Автор: фото З САЙТА WWW.darriuss.livejournal.com
  У санаторіях п’ють мінеральну воду із джерел. Така найкорисніша, містить біологічно активні речовини
У санаторіях п’ють мінеральну воду із джерел. Така найкорисніша, містить біологічно активні речовини

Киянка 63-річна Зінаїда Трачук щороку місяць лікується у Трускавці, щоб вивести пісок з нирок. Позаторік потрапила у лікарню з нирковими кольками.

— Витягли сантиметровий камінь. Відправили на місяць у Трускавець лікуватися водами. Там вийшов увесь пісок. Схудла, минула гіпертонія.

— Найкраща для здоров'я вода — мінеральна з джерела, — каже столичний дієтолог Борис Скачко, 49 років. У пляшці за тиждень втрачає основні властивості. Природні води покращують роботу всієї травної системи. Неприродні мінеральні продають у пляшках. Такі роблять на підприємствах, збагачують мікроелементами. Ще невідомо, який вони дають результат. Всіх цілющих властивостей природних вод відтворити промисловим способом не можна.

Якщо вода містить небагато мінералів, то її п'ють кожен день. Середньої мінералізації — лікувальні, а високої — використовують для ванн.

Лужні камені й пісок у нирках розчиняються від кислої води, такої як "Миргородська", каже столичний дієтолог Олександра Кириленко. Кислі утворення виводять у санаторіях лужною водою — "Поляна квасова", "Трускавецька", "Моршинська".

— Якщо кислотність шлунка підвищена, допомагає "Миргородська", — додає Борис Скачко. — Якщо хворіє печінка, жовчний, підшлункова чи нирки, то їдуть у Трускавець. Трускавецькі води помічні також при ендокринологічних недугах.

Вода "Нафтуся" найкраще діє, коли треба вивести пісок із нирок і жовчного. Вона має низьку мінералізацію та багата на органічні речовини. Завдяки цьому також попереджає утворення камінців.

— Містить органічні речовини нафтового походження в такому збалансованому складі, що її можна прирівняти до складного гомеопатичного препарату. Завдяки цьому не має аналогів у світі. Також підвищує імунітет і попереджає онкохвороби. Відновлює захисні сили організму, гоїть запалення в органах, виводить токсини. Це попереджає раннє старіння організму.

"Нафтуся" також захищає і відновлює печінкові клітини, виводить з організму радіонукліди, шлаки. Має сечогінну, жовчогінну, знеболювальну дію.

У Трускавці є 25 мінеральних джерел. Найвідоміші — Марія, Софія і Броніслава. Вода "Марія" солонувата. Розріджує слиз та виводить зі шлунка, збільшує вироблення жовчі, знижує холестерин. Також відновлює печінку, знімає запалення і спазми кишківника. Лікарі рекомендують її при цукровому діабеті.

Софія нормалізує травлення. Помічна при хронічних гастритах, виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах зі схильністю до запорів.

Вода "Юзя" завдяки вмісту гліцерину та вільної вуглекислоти освіжає шкіру. Надає їй природного відтінку й особливої еластичності. "Броніславою" полощуть рот, ніс і горло при хворобах дихальних шляхів.

Зараз ви читаєте новину «Камені з жовчного і нирок виводять водою "Нафтуся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути