Ексклюзиви
понеділок, 13 березня 2006 18:55

Ін"єкції проти вірусу

Лікар Гор Ширдел, 47 років, директор приватної клініки у селі Ковалівка на Київщині вважає, що відсутність імунітету — це ще не ВІЛ/СНІД, як стверджує офіційна медицина. На основі 10-річних досліджень він переконався, що відновити захисні сили організму можна.

— Наявність будь-якого вірусу в крові означає, що організм має проблеми, — пояснює лікар. — У здорової людини імунітет переборює хвороботворні комплекси, а в ослабленої — вони продовжують циркулювати та розмножуватися.

Лікар каже, що хворі на СНІД часто жаліються на відчуття, ніби по судинах повзають мурашки. Це і є циркуляція патогенних вірусів. Через них закупорюються судини, трапляються мікроінсульти та інфаркти. Після таких тромбозів ослаблений організм не може побороти навіть звичайний грип і людина помирає.

— Я пропоную зміцнювати імунітет за допомогою найсучасніших медичних розробок, а не шукати вакцину від неіснуючого вірусу.

Хворі на СНІД жаліються на відчуття, ніби по судинах повзають мурашки

На доказ дієвості своєї теорії лікар розповів про видужання хворого у його клініці.

— Минулого року ми разом із МОЗ та Інститутом онкології провели пробне лікування ВІЛ-позитивного пацієнта, а за рік до того — жінки, що мала пухлину груді, — розповідає пан Гор. — Через місяць після початку лікування вірусне навантаження у чоловіка зменшилося утричі. Злоякісне новоутворення у жінки  теж пройшло. В Інституті онкології констатували, що вони обоє здорові.

Лікар стверджує, що тоді й почалися проблеми. Незважаючи на позитивний результат, ні МОЗ, ні вчені Інституту досі не визнали фактів одужання пацієнтів. І не погодилися видати ліцензію на таку практику. Тому нині у "Клініці доктора Ширдела" лікують лише людей з проблемами серцево-судинної та нервової системи.





Це — спекуляція на емоціях хворих


У невідомий чудодійний спосіб лікування не вірить завідувач відділу ВІЛ-інфекції Інституту епідеміології та вірусних хвороб імені Л. Громашевського Світлана Антоняк. Каже, медики давно розробили спосіб боротьби з хворобою — антиретровірусну терапію.

— Я проти спекулювання діагнозом СНІД. Проти того, щоб експериментували на хворих, як це було у 80–90-х роках минулого століття, коли чудо-лікарі пропонували лікування сулемою — речовиною із ртуттю.

Якщо метод справді новий і дієвий — існує визначений законом і міжнародними нормами шлях клінічних досліджень, по завершенню яких його застосовують для  лікування пацієнтів. Інакше — це лише спроба знайти тяжкохворих і протестувати на них свої ліки.

У Центрі СНІДу з"явилася нова лабораторія

Столичний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом у Святошинському районі (вул. Відпочинку, 11) отримав новий лабораторний корпус із сучасним обладнанням. До цього всі тестування проводилися поруч, у лікарняному корпусі. Нині на диспансерному обліку в Центрі перебуває майже 2,5 тис. пацієнтів, з них 342 — діти.

Зараз ви читаєте новину «Ін"єкції проти вірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути