Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2009 18:49

Імпотенцію лікують молочаєм

"Застудив сечівник, трудно було ходити в туалет. А потім і з жінкою почалися проблеми, мало не розвелися. Ще молодий, а нічого не міг. Лікарі сказали, що в мене простатит, але виписаних таблеток я не пив", — розповідає 54-річний Василь із Тлумача Івано-Франківської області. Свого прізвища не називає: боїться, що впізнають.

Про хворобу Василь розповів другові. Той порадив намаститися молочком із "псячого зілля".

— Про цю траву в нас усі знають, різні історії розказують. Поїхав рвати посеред ночі, аби ніхто не бачив. Молочком зі стебла помазав орган. Він почервонів, збільшився. За хвилин 15 зробився такий, як за здорового був. Із годину стояв, як качан. Процедуру пару разів повторював. Помогло. Із жінкою помирилися.

Місцевий краєзнавець Дмитро Лупипсів, 58 років, досліджує цілющі властивості зілля. Ідемо з ним на поле шукати молочай кипарисовидний.

— На початку місяця трави було багато, зараз менше, — розповідає Дмитро. Лопатою викопує з корінням 20–30-сантиметрову рослину з дрібними жовтими квітками та посіченими листками. — Люди тут коров та биків випасають. Але худоба тільки квіточки зверху з"їдає. Недавно через наше село проїжджали буси на Італію. Кажуть, водії з пагорбів цілі торби молочаю понакопувували. Тепер легше буде молодичок по дорозі підбирати. Чи на продаж збирали.

З годину стояв, як качан

В"ячеслав Крецул, фітотерапевт із села Вікняни, радить із молочаєм бути обережним. У багатьох ця рослина викликає алергію.

— Мені вже дев"ятий десяток, а до жінок ого! То всьо чудо-трава робить. Я її можу використовувати навіть у потрійній дозі. Але іншим так робити не раджу. Молочай ядовитий, може викликати сильну алергію. Орган так розпухне, розчервоніється, що ні один лікар не поможе. Зілля не всім корисне. Залежить від міцності організму чоловіка й чутливості члена. Для ерекції досить однієї каплі молочка. Ним треба змащувати навколо головки.



У Моршині чоловікам роблять масаж простати


— Майже 70 відсотків пацієнтів приїздять до нас із хронічним простатитом, — каже уролог із Моршина на Львівщині Михайло Тяжкий, 57 років. У черзі на прийом до нього чекають більше як 10 чоловіків, переважно 40–45 років. — Через малорухливий спосіб життя кількість хворих зростає. Коли чоловік сидить, відбувається застій крові й запальний процес. Проходити профілактику потрібно вже після 30 років.

Головний лікар санаторію "Черемош" Богдан Магасевич, 39 років, розповідає, що день лікування у них коштує 60 грн.

— У ціну входить діагностика та процедури. Ми проводимо УЗД простати, імунологічні маркери для тих, у кого аденома. Також досліджуємо мазок соку простати. Визначаємо запальні процеси і гормональний фон.

На курорті чоловікам роблять висхідний душ із мінеральної води, гідролазерний душ. При запаленні простати застосовують грязьові ректальні тампони. Також за вісім–десять сеансів можна пройти курс масажу простати. Лікують і від"ємним тиском. За допомогою вакууму тренуються м"язи статевих органів, поліпшується кровообіг.

Віднедавна у санаторії проводять і сеанси психотерапії для чоловіків, групові й індивідуальні.

Світлана ЦИБУЛЬСЬКА

З любки та зозулинця роблять відвар

83-річний травник Михайло Куйбіда рекомендує від імпотенції зозулинець і любку дволисту.

— Бульби зозулинця збирають улітку, висушують і готують відвар. На 10 грамів бульб треба 180 грамів гарячої води. Пити по столовій ложці до їди. За іншим рецептом, бульби перетирають на порошок. До 10 грамів порошку додають 100 грамів холодної води. Добре вимішують і заливають 900 грамами окропу. Рідина має вийти слизистою.

Бульби любки також висушують і заливають кип"ятком з розрахунку 2 г на 200 г води. П"ють по чайній ложці 2–3 рази на день.

Зараз ви читаєте новину «Імпотенцію лікують молочаєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути