пʼятниця, 08 червня 2012 14:51

Хронічна втома знижує потенцію

Автор: фото з сайта www.sunny7.com.ua
  Урологи радять обирати стимулятори рослинного походження
Урологи радять обирати стимулятори рослинного походження

— У 35 років у мене зменшився статевий потяг, з'явилися перші ознаки імпотенції. Думаю, це через виснажливу роботу. Працюю адвокатом, — розповідає львів'янин Олег Тарнавський. — У день буває по три судові засідання, допізна засиджуюся на роботі через справи. Щодня телефоном консультую десяток людей. Дружина нервує. А у мене, коли приходжу додому, нічого не виходить. Зараз приймаю антистресові заспокійливі таблетки. Хочу придбати собі якийсь засіб для потенції. Але боюся нашкодити собі. До лікаря йти соромно.

На тимчасове зниження потенції скаржаться 10% чоловіків. Медики кажуть, проблеми виникають через хронічні стреси, фізичні й психологічні навантаження, сильні душевні потрясіння, також алкоголь і тютюн.

— Якщо на пониження потенції вплинула якась стресова ситуація, то тут є два рецепти. Треба дати можливість організму відпочити і прийняти легкі стимулятори, — говорить 46-річний Тарас Качмар, львівський уролог. — Треба розслабитися. Пройти курс масажу, двічі на тиждень відвідувати лазню. Препаратів для посилення потенції зараз випускають дуже багато — і вітчизняних, й імпортних, під різними назвами. Я рекомендую вибирати ті, які на трав'яній основі. Вони є природними стимуляторами та не шкодять організму.

Також лікар радить їсти більше морепродуктів, м'яса, горіхів.

— Я раджу рецепт "народної віагри", — каже цілитель із Сокаля на Львівщині Іван Гаркавий, 54 роки. — На м'ясорубці перекручуєте по півкіло родзинок, кураги, волоських горіхів, три лимони. Добре перемішуєте, додаєте кілограм меду. Зберігаєте в холодильнику в посуді із закритою кришкою. Хай чоловіки їдять то по столовій ложці зранку натщесерце. Снідати можна не раніше як за півгодини. У цю суміш можна додати перекручене алое або кагор, але дорогий, не підробку.

Тонгкат Алі збільшує рівень тестостерону

Сьогодні дуже популярний серед чоловіків у світі так званий золотий корінь із Малайзії — Тонгкат Алі. Це рідкісна рослина, яку здавна використовували чоловіки, щоб набратися сил перед полюванням, війною. Уже пізніше вчені виявили, що вона підвищує рівень тестостерону в організмі чоловіка, збільшує лібідо. 1999 року за вивчення кореня узялися вчені з Канади, Великої Британії, Америки, Японії. Довели, що чоловіки, які постійно п'ють настоянки з кореня Тонгкат Алі, весь день залишаються активними, сильними. Як природний сексуальний стимулятор корінь використовували століттями у країнах Азії. Лише в останнє десятиліття на Заході з нього почали виготовляти природний препарат — альтернативу віагри.

За останнє сторіччя провели багато офіційних досліджень і написали чимало книжок, присвячених підвищенню тестостерону та статевій активності. Нещодавно так само клінічно довели, що екстракт із кореня рослини має анаболічні властивості.

— Препарат Тонгкат Алі має набагато сильніший ефект, ніж інші стимулятори трав'яного походження. Це абсолютно безпечна рослина. Клінічні досліди показали навіть збільшення чоловічих органів в осіб, які приймали настоянку з коренів Тонгкат Алі, — розповідає лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, член Європейської асоціації урологів Павло Аксьонов. — Тонгкат Алі підвищує сексуальну активність, посилює ерекцію, збільшує рівень тестостерону у чотири з половиною рази, уповільнює процеси старіння організму, поліпшує самопочуття, збільшує м'язову масу, знімає розумове навантаження та фізичну втому.

Дізнатися більше про Тонгкат Алі

можна за тел.: 0(44) 362 23 27,

0(50) 527 08 98.

Зараз ви читаєте новину «Хронічна втома знижує потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути