понеділок, 19 березня 2012 00:30

Фіброміому матки провокує герпес

Автор: фото з архіву медичного центру ”Здоров’я”
  Під час комп’ютерної діагностики та лікування мікрострум діє на ауру хворої клітини. Низькі частоти зцілюють організм у цілому, відновлюють імунітет
Під час комп’ютерної діагностики та лікування мікрострум діє на ауру хворої клітини. Низькі частоти зцілюють організм у цілому, відновлюють імунітет

6-річна Марія Спориш із Києва перестала бачити на одне око. Батьки возили дитину у Москву та Одесу. Лікарі пояснювали недугу вродженою патологією, яка веде до сліпоти. Зараз Марія бачить. Зір покращується, бо дитині без ліків й операції вилікували на клітинному рівні герпес зорового нерва.

— Герпес — це інфекція. Кожна недуга — це реакція організму на збудники хвороби. Усунули інфекцію, дівчинка почала бачити, — розповідає головний лікар київського медичного центру "Здоров'я" Віра Разіна.

Вірус герпесу лікували мікрострумом. Низькі частоти направляли на ауру хворої клітини. Вона оздоровлювалася сама й відновлювала взаємодію з іншими клітинами. Герпес також оселяється у стінках матки. Утворює там своє гніздо, розростається. Тоді жінкам діагностують фіброміому.

— Після лікування на клітинному рівні у наших пацієнток фіброміоми розсмоктувалися. Одночасно очищуємо печінку, жовчні протоки, інші органи. Лікуємо весь організм, а не лише одну недугу чи орган. Зміцнюємо імунітет, щоб організм був стійкий до інфекцій.

У практиці Віри Разіної був випадок, коли хвору жінку на прийом занесли на ношах. У неї спаралізувало праву частину обличчя. Герпес зруйнував нервове закінчення в голові.

— Коли вірус оселяється у закінченнях нервових сплетінь, починає боліти спина. Хворі лікують недуги хребта, роблять масаж. Але він допомагає лише на кілька місяців зняти больові відчуття. Спочатку треба усувати причину недуги, а потім масажем відновити те, що зруйнував вірус.

Інфекції традиційно лікують антибіотиками. Вони шкодять внутрішнім органам, ослаблюють імунітет. Через це людина стає більш вразливою до вірусів.

Тому в центрі "Здоров'я" лікують безмедикаментозно. Щоб не пошкодити медпрепаратами здорові органи.

— Інфекцій є безліч. Краще їх виявити раніше, доки вони не спровокували серйозну недугу. Особливо під час зміни сезону. Навесні організм ослаблюється, імунітет слабне. Для профілактики грипу чи застудних інфекцій достатньо двох сеансів відновлення клітин.

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79, 0(66) 548 95 58,

0(66) 548 95 57

Зараз ви читаєте новину «Фіброміому матки провокує герпес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути