понеділок, 29 липня 2013 00:00

Діти часто застуджуються через паразитів

Автор: фото надане медичним центром ”Здоров’я”
  Головний лікар столичного медичного центру ”Здоров’я” Віра Разіна діагностує та лікує за методом Фолля. Мікрострумом знищує хворі клітини та інфекції
Головний лікар столичного медичного центру ”Здоров’я” Віра Разіна діагностує та лікує за методом Фолля. Мікрострумом знищує хворі клітини та інфекції

У 8-річного Вадима що два-три місяці загострювалася застуда. Піднімалася температура, з носа текло. Лікували протизапальними препаратами, антибіотиками. Дитина ставала ще хворобливішою.

— За рік до того був здоровий, нічого не боліло. Але влітку відпочивав у таборі. Як повернувся, тоді почалося. Що з ним, лікарі не могли визначити,— розповідає мати Оксана Калуш, 32 роки.

Дитину обстежили в столичному центрі "Здоров'я" за допомогою методу Фолля. Виявили глисти гострики, лямблії та синьогнійну паличку в носоглотці. Після виведення паразитів одужав.

— 90 відсотків усіх недуг — це наслідки інфекцій, з якими людина живе все життя. Вони загострюються, коли знижується імунітет. Глисти отруюють організм, тому дитина весь час хворіє, — каже головний лікар столичного медичного центру "Здоров'я" Віра Разіна.

6-річна Олена різко занедужала. З'явилися слабкість і головний біль. Боліли суглоби, температура піднімалася до 40°.

— Підозрювали захворювання крові, поклали в лікарню. Лікували, але нічого не допомагало. В центрі ми виявили в дитини трихінели, лямблії та уреоплазму в сечовому міхурі. Після курсу лікування її стан покращився. Діагноз захворювання крові зняли.

У центрі "Здоров'я" лікують на клітинному рівні без медпрепаратів. На ауру хворої клітини посилають малі частоти. Мікрострум знищує збудників інфекцій, паразитів. Лікує хворі вражені ними клітини, відновлює їхню взаємодію.

— Спочатку діагностуємо організм, щоб побачити, які в ньому є збудники, рівень імунітету. Потім очищуємо печінку, жовчний, інші органи.

У медичному центрі лікують не один хворий орган, а одночасно оздоровлюють весь організм. Віруси й інфекції можуть поселитися в будь-якому ослабленому органі. Щоб не втратити час і кошти на безуспішне лікування, варто одразу обстежуватися на інфекції або проходити профілактичний курс.

 

Адреса медичних центрів "Здоров'я":

м. Київ, вул. Кривоноса, 14, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 275 99 30, 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57

Зараз ви читаєте новину «Діти часто застуджуються через паразитів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути